Ana Sayfa Kültür - Sanat, Sür Manşet 28 Haziran 2026 11 Görüntüleme

Beykoz Vakfı’nda Sanat Rüzgârı 10 Aylık Emekler Sergide Beğeni Topladı

Beykoz'da kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmayı sürdüren Beykoz Vakfı, bu kez resim sergisiyle sanatseverleri ağırladı.

Beykoz’da kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmayı sürdüren Beykoz Vakfı, bu kez resim sergisiyle sanatseverleri ağırladı.

Cuma ve Cumartesi günleri ziyarete açık kalan sergide, Beykoz Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki Elmalı Resim Kursu’nda eğitim gören kursiyerlerin yaklaşık 10 aylık emeklerinin ürünü olan eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Serginin kreatörlüğünü, yıllar önce aynı kursta eğitim alarak yetişen ve bugün resim öğretmeni olarak öğrenciler yetiştiren Mehtap Aydoğan üstlendi. Aydoğan’ın rehberliğinde hazırlanan sergi, açılışından kapanışına kadar yoğun ilgi gördü.

Beykozluların büyük ilgi gösterdiği sergide ziyaretçiler, birbirinden farklı teknik ve temalarda hazırlanan eserleri inceleyerek duydukları beğeniyi dile getirdi. Eser sahiplerini tek tek tebrik eden sanatseverler, kursiyerlerin kısa sürede ortaya koyduğu başarılı çalışmaları takdirle karşıladı.

Resim Öğretmeni Mehtap Aydoğan’ın eğitim verdiği ve eserleri sergide yer alan kursiyerler ise şu isimlerden oluştu:

Arzu Güdek, Ada Dinç, Asiye Kement, Bediha Türkmen, Ayşegül Özdemir, Fatma Sezer, Fatma Sibel Yalçınkaya, Hanife Menteşe, Necla Öztanık, Rahime Aydoğan, Sevgi Aydoğan, Şükran Aydoğan, Dilek Ergin ve Gülşah Aksoy.

Beykoz Vakfı, düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklerle ilçenin sanat yaşamına katkı sunmaya devam ederken, sergi de kursiyerlerin emeklerini sanatseverlerle buluşturan anlamlı bir organizasyon olarak hafızalarda yer aldı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb