reklam
Ana Sayfa Sür Manşet, Yaşam 1 Mart 2026 57 Görüntüleme

Beykoz’da İhtiyaç Sahibi 9 Aileye Tekerlekli Sandalye Yardımı

Beykoz’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal destek çalışmaları kapsamında anlamlı bir yardım organizasyonu gerçekleştirildi.

Beykoz’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal destek çalışmaları kapsamında anlamlı bir yardım organizasyonu gerçekleştirildi.

İlçede “İyilik Elçisi” olarak tanınan Remzi Çıra, AK Parti Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Kuruderi ile birlikte farklı mahallelerde yaşayan aileleri ziyaret etti.9 Ailenin Kapısı Çalındı

Ziyaretler kapsamında Mahmut Şevket Paşa, Zerzavatçı, Soğuksu (2), Gümüşsuyu, Kavacık (2), Çubuklu ve Şahinkaya mahallelerinde yaşayan toplam 9 aileye ulaşıldı. Yaşlı ve engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteği sağlanırken, ailelerle yakından ilgilenildi.

Remzi Çıra, yapılan yardımların yalnızca fiziki bir destek olmadığını belirterek, asıl amaçlarının gönüllere dokunmak olduğunu ifade etti. İlçede sürdürülen sosyal destek çalışmalarının dayanışma ve paylaşma kültürünü güçlendirdiğini vurgulayan Çıra, katkılarından dolayı Hüseyin Kuruderi’ye teşekkür etti.

Ziyaretlerde ailelerin memnuniyeti ve duaları dikkat çekerken, Beykoz genelinde benzer sosyal yardım faaliyetlerinin önümüzdeki süreçte de devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb