AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, deprem bölgesinde tamamlanan 350 bin konuta dikkat çekmek amacıyla İstanbul’un tüm ilçelerinde eş zamanlı danışma meclisi toplantıları ve buna paralel bir sosyal medya çalışması gerçekleştirdi. İl genelinde yürütülen bu koordineli çalışmaya birçok ilçe teşkilatı katılım sağlarken, Beykoz teşkilatının söz konusu sosyal medya kampanyasında yer almadığı görüldü.
Aynı gün ve saatlerde Beykoz’da Beykoz Belediyesi Kavacık Nikâh Salonu’nda AK Parti Beykoz İlçe Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi. Ancak toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi ve sonrasında ilçe teşkilatı tarafından kamuoyuna yönelik herhangi bir resmi paylaşım yapılmadı. Sosyal medya hesapları ve basın birimi üzerinden de toplantıya ilişkin bilgilendirme yapılmadığı dikkat çekti.
Beykoz İlçe Danışma Meclisi toplantısına ilişkin tek açıklama ise toplantıya katılan AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeynettin Aydın’dan geldi. Aydın, yaptığı paylaşımda toplantının coşkulu ve kalabalık geçtiğini belirterek birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.
Öte yandan AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde deprem bölgesinde yürütülen yeniden inşa çalışmalarına dikkat çekerek, 11 ilde 3.481 şantiyede 350 bin konutun tamamlandığını ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.
İl Başkanlığı’nın bu paylaşımının ardından İstanbul’un 39 ilçesinde gerçekleştirilen danışma meclisi toplantılarında, teşkilat mensupları eş zamanlı olarak deprem bölgesindeki konut çalışmalarıyla ilgili paylaşımlar yaparak konunun sosyal medyada gündem olmasını sağladı. Bu süreçte Beykoz teşkilatının sosyal medya çalışmasına katılım göstermemesi ise gözlerden kaçmadı.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, söz konusu çalışmanın hem deprem bölgesindeki faaliyetlerin kamuoyuna daha geniş şekilde aktarılması hem de teşkilatlar arasındaki koordinasyon ve dayanışmanın güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Beykoz özelinde ise toplantının yapılmasına rağmen eş zamanlı dijital çalışmaya dair bir paylaşım yapılmadığı kaydedildi.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
AK Parti’nin İstanbul Genelindeki Eş Zamanlı Çalışmasına Beykoz Teşkilatı Katılım Sağlamadı
Yorumlar
Benzer Haberler
-
CHP Beykoz’dan Meydan’da Esnaf Ziyareti: “Geçim Derdi Büyüyor”
-
MÜBADELE
-
Beykoz’da Çevreyi Koruyacak Dev Adım Riva Atık Su Tüneli Projesi Sürüyor
-
Kavacıkspor’da Yeniden Hedefe Odaklanma “Pese Etmeye Niyetimiz Yok”
-
Çavuşbaşıspor Kar Yağışıyla Yarım Kalan Maçta Rasathanespor’la 2-2 Berabere Kaldı
-
Beykoz’da 3 Günlük Planlı Elektrik Kesintisi Etkilenecek Mahalle ve Sokaklar Açıklandı
-
Çavuşbaşıspor U18’den Net Galibiyet Gümüşsuyuspor’u 3-0 Geçti
-
Paşabahçe U18’den Gol Şov, U19’da Hayal Kırıklığı
-
Beykoz Anadolu’da Disiplin Fırtınası: Başkan Zeki Aksu ve Yöneticiler PFDK’ya Sevk Edildi
-
Beykoz Kulüpler Birliği’nden Yerel Medyaya Anlamlı Buluşma
-
Beykoz Belediyesi İmar Bilgilendirme Toplantısını Paşamandıra’da Gerçekleştirdi
-
Geleneksel Beykoz Balık Festivali Sahilde Coşkuya Sahne Olacak