Ana Sayfa Gündem, Sür Manşet 21 Haziran 2025 392 Görüntüleme

HSK Kararnamesiyle Beykoz Adliyesi’nde Görev Değişiklikleri

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi’nin yayımladığı Adli Yargı Kararnamesi kapsamında, Türkiye genelinde olduğu gibi Beykoz Adliyesi’nde de önemli görev değişiklikleri gerçekleşti.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi’nin yayımladığı Adli Yargı Kararnamesi kapsamında, Türkiye genelinde olduğu gibi Beykoz Adliyesi’nde de önemli görev değişiklikleri gerçekleşti.

Kararnameye göre, Beykoz Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turgut Çakır, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı görevine atanırken, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Beraat Çetin Beykoz Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi.

Diğer görev değişiklikleri ise şu şekilde:

Zühal Şinoforoğlu (Beykoz Cumhuriyet Savcısı) → İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı

Alper Akkaya (Malatya Cumhuriyet Savcısı) → Beykoz Cumhuriyet Savcılığı

Mehmet Deniz (Beykoz Hâkimi) → Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği

Salih Türkmen (Beykoz Hâkimi) → Erciş Hâkimliği

Ceren Doğan İnaç (Erciş Hâkimi) → Beykoz Hâkimliği

Gökhan Göktaş (Şanlıurfa Hâkimi) → Beykoz Hâkimliği

Bilal Çıkrık (Nizip Hâkimi) → Beykoz Hâkimliği

Serkan Karagüzel (Beykoz Hâkimi) → Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği

Yayımlanan kararnameyle birlikte Beykoz Adliyesi’nde görev yapan birçok isim yeni görev yerlerine atanırken, ilçeye farklı bölgelerden yeni hâkim ve savcılar da dâhil oldu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb