reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 8 Haziran 2024 226 Görüntüleme

EROL SİMAVİ VEFATININ 9.YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Bir dönem Hürriyet Gazetesinin sahibi de olan Erol Simavi vefatının 9.yılında Kanlıca Mezarlığında yapılan törenle anıldı.

Bir dönem Hürriyet Gazetesinin sahibi de olan Erol Simavi vefatının 9.yılında Kanlıca Mezarlığında yapılan törenle anıldı.

Türk Gazetecilik Tarihinin unutulmaz ailelerinden olan Simavi Ailesinden olan Erol Simavi bir dönem de Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcılığını da yapmıştı.

Beykoz’un Kanlıca semtinde hayatta iken iz bırakan eserler bırakan Erol Simavi Kanlıca Spor Kulübünün kurulmasında en büyük pay sahibi isimlerden biri idi.Merhum Erol Simavi için Kanlıca Mezarlığında Kurucuları olduğu Kanlıca Spor Kulübü ve Kanlıca Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurullarının ortak bir anma töreni vardı.

Kanlıca Spor Kulübü adına Başkan Vekili ve önceki dönem Başkanı Remiz Alişan, Kanlıca Yardımlaşma Derneği adına ise yine eski kulüp başkalarından da olan Ali Esat Yaşar Merhum Erol Simavi’nin kabrine birer buket çiçek bıraktılar.Ardından Merhum Simavi’nin kabri başında hoca tarafından Yasin-İ Şerif ve müteakiben okunan dualar ile merhum yad edildi. Burada Erol Simavi ile ilgili anılar sohbet konusu olurken program toplu resim çekimi ile sona erdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb