reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 12 Nisan 2024 385 Görüntüleme

AK Parti Beykoz “31 Mart geride kaldı, hedefimiz 2028″

AK Parti Beykoz İlçe teşkilatı düzenlediği bayramlaşma programında bir araya geldi.

AK Parti Beykoz İlçe teşkilatı düzenlediği bayramlaşma programında bir araya geldi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı nedeniyle geleneksel bayramlaşma programı düzenledi.

İlçe Başkanlığı’nda yapılan etkinliğe, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gıyaseddin Gergin, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, Geçmiş Dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.“31 Mart geride kaldı, hedefimiz 2028″

Bayramlaşma programına katılan herkese çok teşekkür ederek konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, şunları söyledi:

“Bizler 3 Kasım 2002’den bugüne nasıl saygı gösterdiysek ya da nasıl saygı beklediysek bugünde halkın iradesine saygı göstermeliyiz. Ancak şunu unutmayacağız. Bu teşkilat bugüne kadar bu başarılara imza attıysa bugünden sonra da yine başarılı günlerimizi birlikte göreceğiz. AK Parti’de bir seçim biter, diğer seçim başlar. Biz 31 Mart’ı geride bıraktık şuan hedefimiz 2028. Biz ne diyorduk? Bizim davamız hak davası, bizim yolumuz hak yolu. Biz davamıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Şu katılım, teşkilatımızın partimize olan teveccühü bizi tekrar tekrar heyecanlandırıyor. Allah’ın izniyle 2028’e giden bu kutlu yolda azmimizi katbekat artırıyor.”AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gıyaseddin Gergin ve Geçmiş Dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da birer selamlaşa konuşması yaparak herkesin bayramını tebrik etti.

Konuşmanın ardından yapılan bayramlaşma töreninde protokol ile teşkilat mensupları tek tek bayramlaştı.

Bayramlaşma programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb