reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 3 Nisan 2024 278 Görüntüleme

ULAŞ ATBAŞI, ” SAHADA ADİL BİR YÖNETİM GÖRMEK İSTİYORUZ “

Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda temsil eden Kavacıkspor'da hafta sonunda oynanacak THY müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda temsil eden Kavacıkspor’da hafta sonunda oynanacak THY müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Yeşil-Beyazlı Ekipte Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı geride kalan 3 maçlık seriye ait düşüncelerini aktarırken hakem tercih ve hatalı kararlarının avantajlarını aleyhlerine çevirdiğini söylerken, ” Özellikle gruptaki ikinci maçımı olan Beşyüzevler maçında 3 puanımız çekip alındı. Uzatmanın da uzatmasına eklenen dakikalarda gelen golün tek suçlusu belli! bu maçımızda çok bariz bir penaltımız da verilmedi.”” Geçen hafta çıktığımız 3.müsabakamızda ise tam da maça hakim olmaya başladığımız anda çift sarıdan gelen bir Kırmızı Kart maça büyük etki etti. Bizi yıllardır tanıyanlar bilir ki maçta tempoyu yakalamış, gol ve goller atma oranımız çok yüksek iken gelen Kırmızı Kart bütün gücümüzü aldı götürdü. Çünkü maç çok yüksek tempoda geçmekte idi ve bu anlarda eksik kalmak takımı büyük etkiledi. “Hafta sonunda çıkacakları THY maçına da değinen Ulaş Atbaşı, ” Maçlarda kazanmak da var kaybetmek de yeter ki sahada adil bir yönetim olsun. Bu maç da aynen Galata maçı gibi son derece önemli. Gerek Teknik Kadromuz gerekse de futbolcu kardeşlerimiz maç günü için sabırsızlanmakta. Alacağımız 3 puanın değeri ortada. Kazananı çok şey kazanacağı kaybedenin ise çok şey kaybedeceği bir maç. İnşallah Beykoz’a 3 puanla dönen taraf olacağız ” şeklinde konuştu.

Bu zorlu maç öncesinde her iki takımın da grupta 4’er puanı bulunmakta.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb