reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 31 Mart 2024 172 Görüntüleme

KAVACIKSPOR ÖFKE DOLU HAKEM HATALARI İSYAN ETTİRDİ 3-1

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunun iki iddialı takımının Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadındaki mücadelesinden Galata takımı galip ayrıldı.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunun iki iddialı takımının Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadındaki mücadelesinden Galata takımı galip ayrıldı.

Maçın kırılma anı ikinci yarının hemen başında Kavacıkspor takımından Yunus rakibine yaptığı pozisyon gereği normal faul sonrasında önce ikinci sarı ardından çıkan Kırmızı Kart sonrası oyun dışı kalınca yaşandı. Maçın üst düzey hakeminden gelen bu tercih maç direk etki etti.Oldukça tempolu geçen maçta 10 kişi kalmanın dezavantajını kalan dakikalarda fazlası ile yaşayan Beykoz temsilcisi Kavacıkspor kalesinde bir gol daha görünce maçtan 3-1mağlup ayrıldı.

Kavacıkspor takımında gerek Kırmızı Kart anında gerekse de maçın ardından müsabaka hakemine yönelik büyük tepki vardı. Bir önceki Beşyüzevler maçında verilmeyen bariz penaltı ve uzatmanın da uzatmasında yenen gol nedeni ile tepkili olan Kavacıkspor Yönetimi maç sonrasında zehir zenbrek bir açıklama yaparken bundan sonra haksızlıklar karşısında tepkilerinin büyük olacağını açıkladı.Stat : Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı

Hakemler :

Kavacıkspor : Eray, Adem Sim ( Dk.61 Arda Çetinkol ), Zeynel Baran, Adem İnanç, Burak ( Dk.77 Ertuğrul ), Yunus, Cenker ( Dk.61 Gökhan Ukşal-Dk.85 Al Berat ), Gökdeniz ( Dk.85 Yaşar ), Nuri, Volkan, Arda Tuzluoğlu

Yedekler : Emirhan, Orhan, Muhammed Ensar, Yusuf Taha, Ekrem

Antrenör : Erdem Kodalak

Galata : Enes, Barış, Kahraman, Uğur, Erdi, Yunus ( Dk.89 Eren ), Eren, Nezihi, Ahmet ( Dk.88 Feridun ), Engincan ( Dk.77 Ekrem ), Doğukan ( Dk.77 Umut )

Yedekler : Özcan, Adem, Baran, Fatih, Murat, Doğukan Eren,

Antrenör : Meşgul Alada

Goller : Dk.11 Engican Topal, Dk.42 Arda Tuzluoğlu, Dk.45+1 ve Dk.87 Ahmet PırlantDk.2 Galata adına gelişen ilk ciddi atakta soldan ceza alanına giren Ahmet Pırlant’ın çektiği şutta Kaleci Eray uzanıp topu kornere çeldi.

Dk.5 Sağ taraftan iyi kaçan Gökdeniz’in topu Arda Tuzluoğlu’na aktardı onun da yaptığı vuruşta top Kaleci Enes Ünal’da kaldı.

Dk.11 Kazanılan korner atışında orta yerine paslaşmayı tercih eden Galata takımında Nezih Bayramoğlu’nun sağ taraftan yaptığı ortaya ceza alanı içinde iyi yükselen Engin Can Topal etkili bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderince takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk.28 Galata atağında sağdan gelişti, Nezih Bayramoğlu’nın aktardığı topla buluşan Ahmet Pırlant’ın çektiği şut yandan autla neticelendi.

Dk.33 Sağ kanattan gelişen Galata atağında ileriye çıkan Kahraman Çetin ceza alanına koşusunu yaptığı anda top kendisine iletilse de son anda pozisyonu dikkatle takip eden Kaleci Eray Seyyal topun sahibi oldu.

Dk.40 Kavacıkspor adına sağ kanattan gelişen atakta topu süren ve ceza alanı çizgisi üzerinden çaprazdan sert bir şut çeken Volkan Sipahi’nin bu düşüncesinde top üstten auta çıktı.

Dk.42 Kavacıkspor takımı rakip yarı alanı ortası sağ tarafından bir serbest atış kazandı. Topun başına geçen Kaptan Adem İnanç’ın yaptığı ortada arka direk yönünde pozisyon alan Arda Tuzluoğlu yaptığı vuruşla durumu 1-1 yapan gole ismini yazdırdı.

Dk.45+1 Soldan gelişen Galata atağında Ahmet Pırlant topla buluşup sürdü, paralel bir geçiş sonrasında ceza alanı dışından falsolu bir vuruşla topu ağlara gönderince Galata takımı maçta 2-1 öne geçti.

Dk.51 Rakip yarı alanı sağ taç çizgisi yönünde rakibine faul yapan Yunus Akman’a müsabaka hakemi önce ikinci sarıyı, ardından Kırmızı Kartı çıkarıp tecrübeli ismi oyun dışına gönderdi. Bu karara pozisyonun normal bir faul olduğu gerekçesi ve çıkan Kırmızı Kart nedeniyle hem saha içinde başta Kaptan Adem İnanç Yedek Kulübesinden ve tribünde bulunan Kavacıkspor Başkanı Enes Kararmaz ve yöneticilerden yoğun tepkiler, itirazlar geldi.

Kırmızı Kart sonrası Kavacıkspor kenar yönetimi 2 oyuncu değişikliği ile eksikliğini taze kanla dengelemeye gitti.

Dk.87 Kavacıkspor takımı oldukça tempolu geçen müsabakanın son bölümünde eksik oynamanın da verdiği yorgunluk ve konsantre kaybına risk alma anlarını da alınca kalesinde golü gördü. Maçın çalışkan isimlerinden Ahmet Pırlant Nezih’ten gelen topla buluşup yerden uzak köşeden topu ağlara gönderince maçın skoru da belli oldu 3-1

Müsabakanın ardından Kavacıkspor kanadından müsabaka hakemine yönelik tepkiler vardı. İlerleyen saatte ise Kavacıkspor Yönetimi adına Sosyal Medya hesaplarından bir açıklama yayınlandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb