reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 28 Mart 2024 183 Görüntüleme

Beykoz Başsavcısından iftar programları

Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman ve Kaymakam Faik Sözer, Beykoz hakimleri ile adliye personelini iftarda ağırladıktan sonra Beykoz Polis Koruma Derneğinin iftar programına katıldı.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman ve Kaymakam Faik Sözer, Beykoz hakimleri ile adliye personelini iftarda ağırladıktan sonra Beykoz Polis Koruma Derneğinin iftar programına katıldı.Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer ve Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Barış Duman, hakimler ve adliye personelinin katılımıyla düzenlenen iftar programına katıldı.Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Barış Duman’ın ev sahipliğinde Beykoz Belediyesi Millet Sofrası’nda gerçekleşen iftar programı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleşti.Göksu Peksimetçi Salih Ağa Camii İmam Hatibi Rıfat Kaya’nın gerçekleştirdiği Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası oruçlar açıldı.

Edilen duanın ardından Başsavcı Duman ve Kaymakam Sözer, Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğünde Polis Koruma Derneği Yönetimince düzenlenen iftar yemeğine katıldı.Dernek Başkanı Birzat Mermer, Başsavcı Barış Duman ve Kaymakam Faik Sözer’in davetlerine katılımlarından mutluluk duyduklarını ifade etti.

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk ise İl Emniyet Müdürlüğünde seçim güvenliğine yönelik düzenlenen toplantı nedeniyle davete katılamadı.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

SEVR’in 102.nci YILINDA…

SEVR’in 102.nci YILINDA…

Tema Tasarım | AnatoliaWeb