reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 26 Mart 2024 172 Görüntüleme

RAMAZAN’DA MUHABBETİN ADRESİ KÖY KAHVELERİ

Beykoz’da sosyal hayatın vazgeçilmezi köy kahveleri Ramazan Ayı’nda da ilçe sakinleri ve ziyaretçilerle doluyor. İftar sonrası köy kahvelerinde buluşan ilçe sakinleri sohbet eşliğinde birlikte vakit geçirmenin  huzurunu yaşıyor.

Beykoz’da sosyal hayatın vazgeçilmezi köy kahveleri Ramazan Ayı’nda da ilçe sakinleri ve ziyaretçilerle doluyor. İftar sonrası köy kahvelerinde buluşan ilçe sakinleri sohbet eşliğinde birlikte vakit geçirmenin  huzurunu yaşıyor.Beykoz Belediyesi tarafından “5 Yılda 15 Yıllık Hizmet” parolasıyla ilçeye kazandırılan köy kahveleri yeni ve bakımlı yüzleriyle Ramazan Ayı’nda ilçe sakinleri ve ziyaretçileri ağırlıyor.İftar ve teravih namazı sonrasında köy kahvelerinden bir araya gelen mahalle sakinleri sıcak çay eşliğinde sohbet ediyor Ramazan Ayı’nın sosyal dayanışma ve birliktelik iklimini paylaşıyor.7 Bakımlı Köy Kahvesi

Beykoz’da Akbaba, Anadolu Feneri, Dereseki, İshaklı, Kaynarca, Mahmutşevketpaşa ve Zerzevatçı olmak üzere 7 yerde köy kahvehaneleri bulunuyor. Köy kahveleri tarihi ve doğayla uyumlu konseptiyle yalnızca ilçe sakinleri değil yerli ve yabancı turistlerden de ilgi görüyor.

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb