reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 15 Mart 2024 238 Görüntüleme

Başkan Murat Aydın 14 Mart’ta sağlıkçıları ağırladı

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve TBMM İdari Amiri Hasan Turan 14 Mart Tıp Bayramında sağlıkçıları iftarda ağırladı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve TBMM İdari Amiri Hasan Turan 14 Mart Tıp Bayramında sağlıkçıları iftarda ağırladı.

Beykoz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Murat Aydın, 14 Mart Tıp Bayramında ilçedeki sağlık kuruluşlarında görevlerine devam eden sağlık personellerini iftar sofrasında ağırladı.

Kavacık’taki Millet Sofrasında düzenlenen iftar yemeğine Aydın’ın yanı sıra TBMM İdari Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Emin Çörtük, hastane müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı.Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tebrik eden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, özverili çalışmalarından ötürü sağlıkçılara teşekkür ederken 31 Mart seçimleri için destek istemeyi de ihmal etmedi.

Çalışmalarında sağlık personellerine başarılar dileyen Aydın, “Her şartta, her koşulda insanımızın sağlığı, mutluluğu için özveriyle çalışıyorlar. İyi ki varsınız. Canımızı emanet ettiğimiz sizlere her şartta üstün başarılar diliyor, her zaman duacınız olduğumuzu da bilmenizi istiyorum” dedi.TBMM İdari Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan da sağlık personellerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Turan, “14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bu akşamki iftar sofrasını Beykoz Kaymakamımız Faik Oktay Sözer, Belediye Başkanımız Murat Aydın, İlçe Sağlık Müdürümüz Ahmet Emin Çörtük ve sağlık çalışanlarımızla paylaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları dergahında kabul buyursun. Türkiye bütün renklerinle, çeşitliliğinle çok güzelsin…” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb