reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 1 Mart 2024 441 Görüntüleme

AK Partili Bilal Karabacak hem adaylıktan hem partisinden istifa etti

Bir dönem AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan eski Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak, açıklanan Belediye Meclis Üyesi listesinde yedek sıradan gösterilince istifa etti.

Bir dönem AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan eski Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak, açıklanan Belediye Meclis Üyesi listesinde yedek sıradan gösterilince istifa etti.

İstifa gerekçesi olarak, Çankırılı vatandaşlar Beykoz’da yok sayılmıştır diyen Karabacak istifasını kamuoyu ile paylaştı.Beykoz Kamuoyuna

Bir dönem Beykoz Belediye Meclis Üyeliği görevini yürütmüş olmamın sonrasında, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldum ve yedek sıra Meclis Üyesi Adayı olarak açıklandım. Aşağıda belirteceğim sebeplerden dolayı, hem 17 yıllık partim AK Parti’den, hem de yedek sıra Belediye Meclis Üyeliği Adaylığından istifa ettim.Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı olduğum yıllarda, ilçede 3 bini seçmen olmak üzere, 10 bini aşkın Çankırılı hemşerim ile yakın temas halinde olan bir birey olarak, yeni dönemde üyesi olduğum AK Parti’den Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldum. Gelinen süreçte listeler açıklandığında, kendimi yedek sırada Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak gördüm. Bu öncelikle ilçede yaşayan Çankırılı hemşerilerim başta olmak üzere, beni ve bizlere gönül verenleri bir hayli üzmüştür. Bu noktada, Çankırılı vatandaşlar Beykoz’da yok sayılmıştır. Bu gelişmeler ışığında, yaptığım istişarelerle, hem 17 yıldır mensubu olmaktan onur duyduğum partim, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden hem de yedek sıra Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adaylığımdan 26.02.2024 itibariyle istifa ettim.Bana ve Beykoz’da yaşayan Çankırı toplumuna karşı yapılan bu yanlış davranış hem seçimi garanti görme anlayışı hem de daha önce belirttiğim gibi Çankırı toplumunu yok saymaktır.

Mevkiler makamlar gelip geçicidir. Süreç herkesin gönlünce olsun.

Saygılarımla…

Bilal Karabacak

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb