reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 14 Şubat 2024 228 Görüntüleme

AK Parti Beykoz “Bir Yastıkta 40 Yıl” etkinliği düzenledi

AK Parti Beykoz Kadın Kolları tarafından 14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir program düzenlendi.

AK Parti Beykoz Kadın Kolları tarafından 14 Şubat Sevgililer Gününe özel bir program düzenlendi.

“Bir yastıkta 40 Yıl” temalı programın duyurusunda AK Parti İBB Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un da katılacağı bilgisi iletilirken, Kurum’un Erzincan’da yaşanan toprak kayması faciası nedeniyle gün içindeki programlarını iptal ettiği bildirildi.Oldukça geniş bir katılımım olduğu programda masalara kalp şeklinde balonlar asılırken program bitiminde ise misafirlere gül dağıtıldı.

Beykoz’da ikamet eden 40 yıl üstü evli çiftlerin misafir edildiği programda, Anadoluhisarı’nda oturan 61 yıllık evli çift Mustafa Yaşar- Emine Koyutürk çifti ilgi odağı oldu.Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ında eşi Bedriye Aydın ile birlikte katıldığı programın ev sahipliğini yapan AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf konuklarıyla yakından ilgilendi.

Gaye Zayıf konuşmasında, nikâh anında söylenen “Bir yastıkta kocasınlar” cümlesine atıfla “Bir yastıkta 40 yıl” başlığını seçtiklerini söyledi.“Evlilik bir nefesle başlar son nefesle biter… Acılar, mutluluklar, hüzün ve sevinçler ve sevgiler paylaşınca güzel olur.” diye konuşan Bayan Zayıf, “özellikle hanımlarımız bizim topraklarımızda ailenin temel değeridir. Eğer ki kadınlarımız mutlu ise ülkemizde mutludur. Biz inanıyoruz ki güzel aile güzel toplumu, güzel toplum ise güzel Türkiye oluşturur. Ben 40, 50 ve 60,70 yıl sürecek evlilikler ve sağlıklı günler diliyorum” ifadelerini kullandı.Eskiden bir yastıkta 40 yıl diye başlayan dileklerin, artık yerini 2 yastığa bıraktığını söyleyen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “bu dilekler ancak onlar bizlerin, sizlerin evlilik dönemlerinde kaldı” dedi.

Murat Aydın bazı konuklara, kaç yıldır evli olduklarını sorunca, 51 yıl, 58 yıl ve 61 yıl şeklinde cevaplar aldı. Başkan Aydın daha sonra eşi Bedriye Aydın’ı yanına davet ederek, evliliklerini 42 yıldır sürdüğünü söyledi.

“Bizler gelecek nesillerin daha mutlu ve huzurlu olması için çabalıyoruz, çalışıyoruz. Beykoz’da yaşayan insanları mutlu kılmak ve önlerindeki engelleri ortadan kaldırma gayretindeyiz.” diye konuşan Murat Aydın, “Beykozlular mutlu ise bu bizleri daha da motive ediyor. Biz Beykoz’daki seçimlerden yüzde yüz destekle çıkacağımıza inanıyoruz, bize oy verenler dışındaki insanların da kendi mutlulukları için önlerindeki engellerin aşılmasında bizlere düşünce ve fikirleri, önerileri ile katkıda bulunacaklardır.” cümlelerine yer verdi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb