reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 10 Şubat 2024 278 Görüntüleme

AK Parti İl Başkanından Beykoz’a ziyaret

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi almak için Beykoz İlçe Başkanlığına geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi almak için Beykoz İlçe Başkanlığına geldi.AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, seçime 49 gün kala çalışmaları incelemek ve bilgi almak için Beykoz İlçe Başkanlığına geldi.

İl Başkanı Kabaktepe’yi İlçe Başkanı Özkan Ayduğan ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam karşıladı. Partililerle bir araya gelen Kabaktepe, bazı gençler ve kadınlarla da sohbet etti.Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kabaktepe, “11 Şubat Pazar günü gerek Beykoz gerekse İstanbul’umuzun tüm ilçelerinde teşkilatlarımızla birlikte, ilçe ilçe, sokak sokak gezerek 500 bin haneye, 2 milyon insanımıza ulaşacak olmanın hazırlığı ve heyecanı içindeyiz. Bu teşkilatın yüreğinde inanç, başarı ve azim var.” ifadelerini kullandı.

Ayduğan ise “Sürpriz ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle onurlandırdı kıymetli başkanım. Şahsım ve yol arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb