reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 8 Şubat 2024 319 Görüntüleme

Başkan Aydın Bazı temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, TBMM ve bazı bakanlıklarda temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Beykoz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve bazı bakanlıklarda görüşmeler yaptı.Haftanın 2. gününde Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ederek güne başlayan Başkan Murat Aydın, burada TBMM İdari Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ı ziyaret etti.

Aydın’a Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Engin Köklü ile Fatih Sağlam da eşlik etti.

Turan’ı ziyaretine ilişkin sosyal medyadan bir paylaşım yapan Aydın, “Bazı temaslarda bulunmak üzere Ankara’dayız. Yeni dönemde mecliste TBMM Amiri olarak görev yapan İstanbul Milletvekilimiz Hasan Turan’ı ziyaret ettik. Meclis çalışmalarında kendisine başarı ve kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın Ankara’daki ikinci durağı Tarım ve Orman Bakanlığı oldu.

Burada Bakan İbrahim Yumaklı ile bir araya gelen Aydın ve beraberindekiler Beykoz’un tarım potansiyeline ilişkin ikili görüşmelerde de bulundu.

Aydın Bakan Yumaklı’yı ziyaretine ilişkin, “Beykoz’umuzun tarım potansiyelinin farkındayız! Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bu potansiyeli daha da ortaya çıkaracak projeler hayata geçiriyoruz. Ankara ziyaretimizde, yeni dönemde kent tarımı alanında gerçekleştirmeyi planladığımız hedeflerimizi ve Beykoz’umuza dair güncel konuları istişare etmek üzere Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı’yla bir araya geldik. Nazik kabulleri için kendisine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Murat Aydın, İbrahim Yumaklı’ya Beykoz’un simgesi çeşm-i bülbül hediye etti.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb