reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 4 Şubat 2024 304 Görüntüleme

Ali Babacan Beykoz’da, “Asıl bir kişiyi değiştirmek lazım” dedi

Beykoz Belediye Başkan Adayı Şenol Korkmaz'ın seçim çalışmalarına startı otobüs turuyla veren Deva Partisi Genel Başkanı, simit-peynir hesabı yaparak değişim mesajları verdi.

Beykoz Belediye Başkan Adayı Şenol Korkmaz’ın seçim çalışmalarına startı otobüs turuyla veren Deva Partisi Genel Başkanı, simit-peynir hesabı yaparak değişim mesajları verdi.Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Beykoz’da seçim çalışmalarının startını verdi.

Beykoz Belediye Başkan Adayı Şenol Korkmaz, İlçe Başkanı Hikmet Baki ve partililerle birlikte partisinin seçim çalışmalarını başlatan Babacan, otobüsün davet ettiği bir vatandaşla simit-peynir hesabı yaparak, “Merkez Bankası Başkanı değiştirmekle olmaz, asıl bir kişinin değişmesi lazım o değişmeden daha düzelmez” dedi.Bir simitçi Babacan’ın soruları üzerine “Simit şu anda 12 lira. Beyaz peynir 200-250 lira” dedi. Babacan ise “Dün akşam Merkez Bankası’nın başkanını yine değiştirdiler. Ama asıl değişmesi gereken bir kişi var, o değişmediği sürece düzelmiyor” dedi. Simitçi ise “Nasıl değiştireceğiz” diye yanıt verdi. Babacan, “Sandıkla oylarımız ile değiştireceğiz” karşılığını verdi. Simitçi “Bu insanlara, bu ülkeye yazık. Çocuğumuza doğru düzgün ekmek götüremiyoruz. Ne olacak bizim halimiz” diye dert yandı.

Babacan da dün Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın istifasına ilişkin ise şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bunlar maalesef ekonominin kontrolünü ellerinden kaçırdılar. Bilenler ile çalışmıyorlar. Zaten kendisi bilmiyor. Yanlış talimatlar veriyor. Enflasyon patladı gitti memlekette, farkındayız. Merkez Bankası’nın başkanlarından biri gidiyor biri geliyor. Ama enflasyon çözülmüyor. Merkez Bankası’nın başkanını değiştirmekle olmuyor; asıl bir kişiyi değiştirmek lazım. Mesele o…”Küçüksu Hacı Zihni Gürler Camii önünden başlayan konvoy sahil boyunca Beykoz halkını selamladı. Kavacık Mahallesinde biten program partililer ve de vatandaşlar ilgi gösterirken, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Beykoz Belediye Başkan Adayı Şenol Korkmaz için ilçe sakinlerinden destek istedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb