reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 27 Ocak 2024 281 Görüntüleme

BEYKOZ ÇİĞDEMSPOR SON SANİYEDE TEK PUANI KAPTI

İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grubunda ilk 2 iddiasını devam ettirmek isteyen Beykoz Çiğdemspor evinde ikinci sırada yer alan grubun güçlü takımlarından Ümraniye İnkılapbir takımını konuk etti.

İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grubunda ilk 2 iddiasını devam ettirmek isteyen Beykoz Çiğdemspor evinde ikinci sırada yer alan grubun güçlü takımlarından Ümraniye İnkılapbir takımını konuk etti.Paşabahçe Stadında dolu tribünler önünde oynanan ve üst düzey mücadeleye sahne olan maç 3-3 beraberlikle tamamlandı.

Stat : Paşabahçe

Hakemler : Orhan Şimşek, Rıdvan İkan, Burak Eminoğlu

Çiğdemspor : Kadir Kaptanoğlu, Erdem Ahmet ( Dk.46 Serkan ), Güner Can, Abdullah, Mehmet, Oğuzhan ( Dk.65 Onur ), Eser, Ahmet Keskin, Suat, Kayra ( Dk.78 Sait Emre ), Kadir Alaca

Yedekler : Mert Salim, Ömer Faruk, Mert Yeşilbaş, Yiğit, Ender, Doğukan Yiğit

Antrenör : Tuncay Kasarcı

Ümraniye İnkılapbir Sk : Çağlar, Serkan, Enes, Abdurrahim ( Dk.21 Doğukan ), Ertuğrul, Erhan, Hazar ( Dk.70 Furkan ), Batuhan, Berkay, Ahmet, Burak ( Dk.70 Seyit Can )

Yedekler : İsmail, Sacit, Tayfun, Deniz, Emre, Abdülkadir, Emir Efe

Antrenör : Abdullah AydınGoller : Dk.2 ve Dk.17 Kadir Alaca, Dk.11 Burak, Dk.23 Berkay Ceviz, Dk.32 Ahmet Mutlutürk,

Dk.2 Koşu yoluna atılan topla ceza alanına giren ve Kaleci Çağlar ile karşı karşıya kalıp geçtikten sonra topu boş kaleye gönderen Kadir Alaca Beykoz Çiğdemspor takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk.11 Sağ kanattan gelişen konuk takım atağında yapılan ortada topla buluşan Burak etkili bir kafa vuruşuyla durumu eşitledi 1-1

Dk.15 Sağ kanattan İnkılabir takımı iyi bir çıkış yaptı, topla buluşan Erhan’ın yaptığı ortada Batuhan Atasoy’un vuruşunu Kaleci Kadir Kaptanoğlu önce ayakları ile kesip sonra topun sahibi oldu.

Dk.17 Ümraniye İnkılapbir takımı Kalecisi Çağlar ile Abdurrahim’in arasındaki pas alışverişinde araya giren Kadir Alaca topu kapıp boş kaleye gönderdi ve takımını bir kez daha öne geçirdi 2-1

Dk.23 Koşu yoluna atılan topla bir anda ceza alanına yönelen Berkay Ceviz Kaleci Kadir Kaptanoğlu ile karşı karşıya kaldığı anda yaptığı vuruşla durumu eşitledi 2-2

Dk.30 Konuk takımın ani çıkışında topla ceza alanı yayı üzerinde buluşan Hazar İskender’in aşırttığı top üstten az farka auta çıktı.

Dk.32 Sağ kanattan yapılan ortada Ahmet Mutlutürk arka direk yönünde boş pozisyonda topla buluştu uzak kale direği yönüne yaptığı vuruşta top direğe çarpıp ağlarla buluşunca Ümraniye İnkılapbir takımı 3-2 öne geçti.

Dk.44 Sol kanattan gelişen ev sahibi takım atağında kayra Çiçek’in yaptığı ortada iyi yükselen Oğuzhan Çiçek’in kafa vuruşunda top Kaleci Çağlar’da kaldı.

Dk.67 Ceza alanı içinde topla buluşan Kadir Alaca kontrolünü yapıp döndükten sonra sert bir şut çekse de top az farkla yandan auta çıktı.

Dk.77 Rakip ceza alanında sol tarafta topla buluşan Kayra Çiçek daha uygun durumdaki Ahmet Keskin’e topu aktardı onun da yaptığı vuruşta top üstten farklı şekilde auta gitti.

Dk.83 Sol kanattan iyi bir çıkış yapan Seyit Can Yücel’in ceza alanına girip çektiği şutta topu Kaleci Kadir Kaptanoğlu uzanıp çıkardı.

Dk.90 Ev sahibi takım atağında Suat’ın çektiği şutta top yandan auta çıktı.

Dk.90+4 Maçta verilen 4 dakikalık uzatma anlarının son dakikasında Beykoz Çiğdemspor takımı bir serbest atış kazandı. Kaleyi tan cepheden gören noktadan Eser İskit’in kullandığı atışta top ağlarla buluşunca mücadele 3-3 beraberlikle tamamlandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb