reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 12 Aralık 2023 362 Görüntüleme

“Çavuşbaşı Kapalı Yüzme Havuzu” Yakında Açılıyor

Beykozluların spor ve sağlıklı yaşamla buluşacağı yarı olimpik “Çavuşbaşı Kapalı Yüzme Havuzu” yakında hizmete açılacak. 7’den 7’e tüm ilçe sakinlerinin faydalanacağı tesiste kadınlara özel bir de spor salonu yer alıyor.

Beykozluların spor ve sağlıklı yaşamla buluşacağı yarı olimpik “Çavuşbaşı Kapalı Yüzme Havuzu” yakında hizmete açılacak. 7’den 7’e tüm ilçe sakinlerinin faydalanacağı tesiste kadınlara özel bir de spor salonu yer alıyor. Beykoz Belediyesi tarafından ilçenin “spor başkenti” vizyonuna uygun olarak ilçeye kazandırılan modern komplekslere bir yenisi daha eklendi.

Çiftlik Mahallesi’nde, ilçe sakinlerinden gelen talep üzerine, 2 bin 980 m²’lik alan üzerine kurulan tesiste, uluslararası standartlara sahip 312,5 m²’lik 5 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, 49 m²’lik rehabilitasyon havuzu ve 28 m²’lik çırpınma havuzu yapıldı.

Havuzdan yararlanacak ziyaretçiler ve sporcuların konforu için binada ayrıca Beykoz Kahvecisi,  fuaye alanı, soyunma odaları, duş ve tuvaletler hazırlandı.  Kadınlara Özel Spor Salonu

Beykoz’da gündelik yaşamda sporun daha fazla yer almasına katkı sağlayacak tesiste kadınlara özel ve ücretsiz hizmet verecek bir de spor salonu kuruldu.

“Çavuşbaşı Kapalı Yüzme Havuzu” içinde hazırlanan salonda, spor hocaları eşliğinde, kişiye özel programla düzenli spor yapan kadınlar sağlıklı, mutlu ve zinde yaşamın kapılarını aralayacak.

Haftanın 7 günü hizmet verecek salonda plates, zumba, aerobik ve fitness dersleri verilecek. Yıldız Sporcular Yetişecek

Çavuşbaşı sakinleri yeni yapılan yüzme havuzunda günlük spor ve yüzme ihtiyaçlarını karşılarken çocuk ve gençlere yönelik verilecek profesyonel eğitimlerle geleceğin yıldız sporcuları da bu tesiste yetişecek.Nitelikli Ortak Alanlar Arttı

Kapalı yüzme havuzunun hizmete açılmasıyla, içinde çocuk parkı ve spor sahalarının yer aldığı Çiftlik Parkı’yla birlikte Çavuşbaşı sakinleri için nitelikli ortak yaşam alanları da artacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb