reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 29 Kasım 2023 492 Görüntüleme

Remzi Şen CHP’den Aday Adayı Oldu

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, 31 Mart 2024’de yapılacak Yerel Seçimler İçin Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı oldu.

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, 31 Mart 2024’de yapılacak Yerel Seçimler İçin Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı oldu.

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, yerel seçimler için CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığı açıklayan Remzi Şen, evraklarını İlçe Başkanı Mahir Taştan’a teslim etti.CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığı açıklamasına Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve bazı mahalle muhtarları, KASDER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, BEYMEZ Başkanı ve Dost Beykoz Yazarı Erdal Öztürk, Kastamonu Konfederasyonu Başkanı Mehmet Alver, Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Fatih Kuloğlu, Beykoz’da faaliyet gösteren Kastamonu İlçe ve Köy Dernekleri ile partililer katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan yaptı.

Taştan, 2024 seçimlerinde Beykoz’u mutlaka kazanacaklarını ve Beykoz’u Beykozlulardan başkasının yönetmesine asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.Kastamonulular Dayanışma Derneği Genel Başkanı ve CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Remzi Şen, Beykoz’un son 20 yıldır AK Partili belediyeler tarafından yönetildiğini ancak hiçbir sorununun çözülmediği ifadelerini kullandı.

Şen, “En büyük sorunumuz olan ve aynı zamanda diğer tüm sorunlarımızın da kaynağı olan plan ve imar çalışmaları bir türlü sonuçlandırılamamıştır. Beykoz’da standartlara uygun, normlara uygun 100 metre yol, 100 metre alt yapı yoktur, bulunmamaktadır.  Beykoz’umuzun mevcut yapı stoku göz önüne alındığında deprem riski açısından İstanbul’un en riskli ilçelerinden biridir Beykoz. Kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm yerine daha fazla nasıl bir rantsal dönüşüm sağlarız hesaplarının yapıldığı Beykoz’a ve Beykoz halkına artık verebilecekleri hiçbir şey kalmamıştır, yoktur.” dedi.

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, 2019 yılındaki Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Beykoz Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunmuş, aday gösterilmemişti.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Dersimiz Mutluluk

Dersimiz Mutluluk

Tema Tasarım | AnatoliaWeb