reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Kasım 2023 376 Görüntüleme

SP BEYKOZ 8. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti.

Katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenen Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresine; SP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, SP İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, il başkan yardımcıları, CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ayhan Uzunyayla, eski ilçe Başkanı Şeref Kaçmaz, İHH Beykoz Temsilcisi Ekrem Tuncer ve partililer katıldı.Öncelikle katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Yaşar Ahmet Akkuzu, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kuruluşunun 100. Yılını kutlayarak başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kendisiyle cephelerde mücadele etmiş arkadaşlarını, gazilerimizi ve bu vatan uğrunda can vermiş tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle yad etti.

Konuşmasında Gazze’ye de değinen Akkuzu: “Gözümüzün nuru, kutsal toprağımız Kudüs’te yaşanan olaylar, uykularımızı kaçırmakta ve hepimizi derinden üzmektedir. İşgalci İsrail’in had safhaya ulaşan saldırıları nedeniyle, yaşını dolduramamış bebekler, çocuklar, kadınlar ve sivil halk hayatını kaybetmektedir. Cenabı Hak Bölgedeki Müslüman kardeşlerimizin şehadetlerini kabul eylesin. Geride kalan mücahitlere güç kuvvet versin.Bugün bu hususta bizim üzerimize düşen sabretmek değildir. Elimizden ne geliyorsa onu yapmanın zamanıdır. Partimiz ve Milli Görüşçü kuruluşlarımız, ülke sathında madden ve manen tüm yükümlülüklerini yerine getirmektedir.

Temennimiz Ülke idarecilerimizin ve Müslüman ülke yöneticilerinin de aynı hassasiyetle hareket etmeleridir.  Zalim İsrail’e gerekli olan tüm yaptırımları yerine getirmeleri gerekmektedir. Başta ülke yöneticilerimize ve tüm Müslüman yöneticilere Allah’tan basiret diliyorum.” Dedi.İlçe Başkanı Yaşar Ahmet Akkuzu konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi. “Beykoz İlçe Başkanlığına layık görüldüğüm zaman, bu zorlu görevden ve sorumluluktan, asla kaçmayı düşünmeden, bu ağır yükün altına Beykoz için, doğru bildiğim tüm değerler için, bir sevda ve bir tutku ile girdim. Bugün burada aynı sevda ve aynı aşk ile bir aradayız.

Şimdi aynı aşkı, aynı sevdayı yüreklerinizde, gözlerinizde görüyorum. Bizi bir araya getiren inancımızın temel esasları ve gönül birliğidir. Beykoz, sevdamız, davamız ve insanımıza sarsılmaz bağlılığımızdır. Bizleri yüreklendirecek ve Milli Görüş davasına sahip çıkacak Milli Görüşcüler, Sefayı değil cefayı paylaşmak için bir arada olduğumuz Beykoz sevdalıları, bu birlikteliğimizi seçim sonrasında da Milli Görüşün en büyük zaferleri ile kutlayabilmek umuduyla Hep birlikte yeniden besmelemizi çekiyoruz.

Sevdalarını ve emeklerini bir araya getirmeye kararlı yürekler ile, Gün, el ele, gönül gönüle, ideallerimizi Beykoz’da yaşatma günüdür. Bugünden başlayarak 31 Mart’a kadar sevdamızı dağa taşa yazarak, Beykoz’da çalınmadık kapı, girilmedik ev, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmamak için bir araya geldik. Yüreklerimizi bir potada kaynatıp, tek bir yürek olacağız.

Hepimiz biliyoruz ki ahlaki yozlaşma, ekonomik buhran ve adaletsizlik toplumumuzun iç içe yaşadığı bir sorun haline gelmiştir. Bugün itibariyle bir yol ayrımındayız.

Ya israf ve yolsuzluk düzeninin devamına rıza göstereceğiz ya da iş başına gelip bu israf ve rant düzenini değiştireceğiz. Safımızı net ve keskin bir şekilde belli edeceğiz.

Biz bir siyasi partiye değil, bir zihniyete karşıyız, biz bir siyasi partinin değil, sistemin alternatifiyiz. Bizim ideallerimiz var, baş parmaklarımızı havaya kaldırıp da Liderimiz merhum Erbakan hocamıza verdiğimiz sözümüz var. Yaşanabilir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve Yeni bir dünya.

Yaşanabilir Türkiye idealimize öncelikle kendi evimizden yaşanabilir Beykoz olarak başlatacağız. Bugün işaret fişeğini burada, bu coşkulu ve inançlı kadroların huzurunda atıyoruz.

Hem kendi adıma hem de az sonra oylamasına geçeceğimiz yönetim kurulu üyelerimiz adına, Yarınlarımız için, geleceğimiz için, ideallerimiz için, hep birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza, huzurlarınızda söz veriyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlara vesile olmasını ve Saadet Partimizin Beykoz’da ki en büyük zaferlerine vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde:

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb