reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 11 Ekim 2023 490 Görüntüleme

Beykoz’da 15 Ekim 2023 Pazar günü bazı yollar kapanacak

Bu yıl 58.'si düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun büyük kısmı Beykoz'da koşulacak. Çok sayıda sokak ve cadde trafiğe kapanacak. Trafiğe kapacak güzergah şöyle...

Bu yıl 58.’si düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun büyük kısmı Beykoz’da koşulacak. Çok sayıda sokak ve cadde trafiğe kapanacak. Trafiğe kapacak güzergah şöyle…

Bu yıl 58.’si düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun büyük kısmı Beykoz sokaklarında koşulacak.

8 Ekim’de Alanya-Antalya etabıyla başlayacak zorlu ve keyifli mücadele, 15 Ekim’de İstanbul-İstanbul etabıyla tamamlanacak. Dev organizasyon, TRT Spor ve Eurosport’tan yapılacak her gün en az 2 saatlik canlı yayınlarla 190 ülkede 13 dilde milyonlarca insana ulaşacak.15 Ekim 2023 Pazar günü düzenlenecek İstanbul-İstanbul final etabıyla Cumhurbaşkanlığı 58. Bisiklet Turu sona erecek. Yaklaşık 65 kilometresi Beykoz’da geçilecek yarış için şu güzergah kullanılacak:

“Anadolu Hisarı-Kanlıca-Çubuklu-Paşabahçe-Belediye-Merkez” şeridinde sahil şeridi trafiğe kapanırken, yarış daha sonra Elmalı Yolu- Akbaba-Dereseki-Sırmakeş Caddesi-Kaynarca Köyü Yolu- Dereboyu Caddesi-Yüzyıl Caddesi- Fener Caddesi üzerinden yarışçılar Riva’ya ulaşacak.

Anadolu Feneri Yolu Beykoz istikametinde devam edecek yarışçılar yeniden Dereseki’ye bağlanacak. Maraş Caddesi ile Akbaba Caddesi’nde ilerleyecek yarışçılar şu güzergahı takip ederek Beykoz’dan ayrılacak:

“Tokatköy-Çayır Caddesi-Yalıköy-Fevzi Paşa Caddesi-Beykoz Merkez-Kelle İbrahim Caddesi-Belediye-Paşabahçe-Çubuklu-Kanlıca-Anadolu Hisarı”

Yarışın Beykoz kısmının yaklaşık 2 saat sürmesi öngörülüyor.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb