reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 12 Eylül 2023 467 Görüntüleme

CHP’nin 100. yılı Beykoz’da kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından ülkenin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin 100. yılı Beykoz'da da kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından ülkenin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. yılı Beykoz’da da kutlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. yılı kutlamaları Beykoz İlçe Başkanlığı’nın 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na çelenk sunma töreniyle başladı.CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan’ın Anıtkabir’de Genel Merkez tarafından düzenlenen törene katıldığı için programda bulunmadığı öğrenilirken, Beykoz’da Atatürk Anıtı’na Beykoz İlçe Başkanlığı çelengini İlçe Başkan Yardımcıları Coşkun Atalar, Semih Yıldız ve Gülcan Karadağ bıraktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gerçekleşen çelenk sunma töreni sonrası, CHP Beykoz İlçe Başkanlığı adına İlçe Başkan Yardımcısı Coşkun Atalar konuşma yaptı.

Coşkun Atalar’ın konuşması sonrası hatıra fotoğrafı çekilerek akşam saatlerinde Kavacık’ta ki ilçe merkezinde gerçekleşecek olan 100. yıl etkinliklerine geçildi.CHP Beykoz’un Kavacık’taki 100. yıl etkinliğine 4. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı İsmet Konca, Artvin Dernekler Federasyonu Başkanı ve CHP Beykoz İl Delegesi Hakan Bekar’ın yanı sıra çok sayıda partili katılımdı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan etkinliğin açılış konuşmasını İlçe Başkan Yardımcısı Semih Yıldız gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı da İlçe Başkan Yardımcısı Coşkun Atalar yaptı.

İlçe Başkan Yardımcısı Atalar, 9 Eylül 1923’te Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve Türkiye’nin ilk siyasi partisi olan CHP’nin kuruluşundan günümüzü kapsayan bir konuşma gerçekleştirdi.

Atalar, “Mustafa Kemal Atatürk bizim dedemizdir, atamızdır ve kurucu liderimizdir. Hiçbir menfaat, tehdit ya da güç bizlere miras kalan bu yoldan bizleri geri çeviremeyecektir. Emin olun, inanın, güvenin. “Kurt kışı atladır da yediği ayazı unutmazmış”; çektiğimiz ayazın acısını dindirmeden, bu milleti huzura erdirmeden, burada bulunan yürekli fedakar Cumhuriyet Halk Partisi evlatlarının kanları, canlarında bitmeden hiçbir yere gitmiyoruz; hak, hukuk, adalet göndere çıkmadan vazgeçmiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz’un fedakar örgütü, İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz” dedi.

İlçe Başkan Yardımcısı Coşkun Atalar’ın konuşması sonrası CHP’nin kuruluşunu anlatan kısa bir belgesel gösterimi yapıldı.

Belgesel gösterimi sonrası 100. yıl anısına düzenlenen kokteylin ardından kutlama programı sona erdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb