reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 2 Eylül 2023 446 Görüntüleme

Beykoz’da Bazı Yollar Bu Pazar Kapalı Olacak

Beykoz’da yapılacak Oral B Challenge İstanbul Triatlonu dolayısıyla 3 Eylül Pazar günü (bu Pazar) ilçede bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Beykoz’da yapılacak Oral B Challenge İstanbul Triatlonu dolayısıyla 3 Eylül Pazar günü (bu Pazar) ilçede bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Beykoz Belediyesi’nin iş birliğiyle gerçekleşecek yarışta yerli ve yabancı bin triatlet, Kanlıca, Küçüksu ve FSM köprüsünde, yüzme, koşu ve bisiklet kategorilerinde yarışacak.

5.00-10.30 Arası Kapalı

Yarış güzergâhında kalan bazı yollar, sporcu güvenliği ve organizasyonda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için 5.00-10.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

Oral B Challenge İstanbul Triatlon Yarışı boyunca trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

Yüzme Parkuru:

(Saat 05.30-07.30)

Kanlıca-Küçüksu Arası

Bisiklet Parkuru:

(Saat 5.00-9.30)

Küçüksu – Kavacık TEM bağlantı yolu (Kavacık – Küçüksu geliş yönü kapatılacak, diğer yön Küçüksu – Kavacık yönü normal seyrine devam edecek.

TEM Otoyolu Güney şeridi Harp Akademileri ve Kavacık kavşağı arası (Avrupa – Asya gidiş yönü kapatılacak, diğer yön Harp Akademileri – Kavacık yönü normal seyire devam edecek)

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Güney Yönü (Avrupa – Asya) kapatılacak diğer yön (Asya – Avrupa) normal seyire devam edecek)

Koşu Parkuru:

Küçüksu – Körfez Caddesi arası çift yön olarak araç trafiğine kapatılacak.

(Saat:06:30-10:30)

Trafiğe kapalı olan saatlerde sürücüler alternatif yolları kullanabilecek.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb