reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 17 Ağustos 2023 778 Görüntüleme

CHP’li Karadeniz Adaylık Açıklamasını Resmi Olarak Açıkladı

CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Temel Karadeniz, CHP’de ilçe kongre takvimin başlamasının ardından Beykoz İlçe Başkanlığı için adaylığını resmi olarak açıkladı.

CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Temel Karadeniz, CHP’de ilçe kongre takvimin başlamasının ardından Beykoz İlçe Başkanlığı için adaylığını resmi olarak açıkladı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Temel Karadeniz’in ilçe başkan adaylık toplantısına; CHP Beykoz İlçe Başkanı ve İlçe başkan adayı Mahir Taştan ile diğer bir aday Cemal Sataloğlu, bazı meclis üyeleri, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Temel Karadeniz İlçe Merkezi’nde gerçekleştirdiği adaylık açıklamasında birlik beraberlik mesajları verirken katılımcılara da teşekkür etti.BEYKOZ’UN İHTİYACI OLAN BİRLEŞMEYE LİDERLİK ETMEK İÇİN ADAYIM

Ülkemizin ekonomik ve siyasal anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiği bu günlerde kırgınlıklarla değil bütünleşerek, sorunlarla ayrışarak değil bir arada sorunları göğüsleyerek Beykoz’un ihtiyacı olan birleşmeye liderlik etmek, yıllardır beklenen (değişimi) en önemli gücüm, dayanağım ve ailem olan örgütümle birlikte sağlamak için buradayım, bu nedenle Beykoz ilçe başkanlığına adayım.YEREL SEÇİMLERDEKİ TARİHİ SORUMLULUĞUMUZ İÇİN MÜCADELE ZAMANIDIR

Gözlerimizi geleceğe çevirdiğimizde, Genel Seçimin bizlere, ülkemize bıraktığı kayıpları ve moral bozukluğunu görmemek mümkün değil. Ancak geçmişin hataları, yılgınlığa kapılmak için değil, daha güçlü bir şekilde ileri adım atmak için bizlere birer ders olmalıdır.

Zaman, yılgınlığa kapılmanın değil, hatalarımızla yüzleşmenin ve özeleştiri yaparak yerel seçimlerdeki tarihi sorumluluğumuz için mücadele zamanıdır. Zaman, hemşerilerimizin Beykoz’un sokaklarında, mahallelerinde yankılanan seslerine kulak verme zamanıdır.SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ, ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Eğitimden kültüre, altyapıdan çevreye kadar her alanı kucaklayan bir vizyonla yola çıkmanın, daha adil, daha yaşanabilir bir Beykoz için mücadele etmenin, ilçemizde yaşayan her bireyi kucaklamanın ve duyulmayanların sesine ses olmanın zamanıdır. Sıkmadık el bırakmayacağız, çalmadık kapı bırakmayacağız.

İşte bu vizyonla ‘ben sen’ olarak ayrıştıran bir siyasetin son bulması için kollarımızı sıvadık; biz olarak, parti örgütümüzü güçlü kılarak ortak akılla, ekip ruhuyla Beykoz’u hep birlikte yönetmek adına yola çıktık. Dedikodu siyasetine son verip projelerle yarışılacak bir siyasi günleri geleceğimize emanet etmek için yola çıktık.YENİ BİR DİNAMİK ÖRGÜT YAPISININ TEMELİNİ ATMAK İÇİN GELİYORUZ

Biz Beykoz’umuzu hak ettiği vizyona ve geleceğe kavuşturmak için kurguladığımız mücadelenin ve yeni bir dinamik örgüt yapısının temelini atmak için geliyoruz. Attığımız bu temel ve gerçekleştireceğimiz örgüt yapısı, siyasi bir zafer değil, çoğulcu demokrasiyle umutların yeşerdiği bir dönemin başlangıcı olacak.

Örgütün her ferdinin aktif siyasette rol alması için ilk iş komisyonlarımızı ve Çözüm Beykoz adı altında bir seçim atölyesini kuracağız. Bu atölyede belediye meclis grubumuz ile profesyonellere yaptırdığımız çalışmalardaki raporlara göre yerel seçime yönelik proje çalışmalarını gerçekleştireceğiz.

Örgütsel gelişme ve ilerlemede, gençlerin ve kadınların öncülüğünü benimseyeceğiz!ÖRGÜTÜMÜZÜN GÜCÜYLE BEYKOZ BELEDİYE’SİNİ KAZANACAĞIZ

Şeffaf olacağız! Tüm raporları düzenli olarak örgüt toplantısında değerlendirmeye sunacak katılımcı bir yönetimi inşa edeceğiz! Başarıya; örgütümüze danışarak, örgütten çözümü isteyerek yürüyeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyemizle başlayan yereldeki başarımızı devam ettirecek; Bilimsel düşünce yönetimini güçlendirerek akılla, planlamayla, projeyle ve en önemlisi örgütümüzün gücüyle Beykoz Belediye’sini kazanacağız!

Buna inanın kazanacağız kazanacağız!BANA NEDEN ADAYSIN DİYE SORUYORLAR

Ben TEMEL KARADENİZ ‘’Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.’’ Diyen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün bize miras bıraktığı demokrasi mücadelesi için adayım.

Ben, savaş meydanlarında Türkiye Cumhuriyeti kuran, Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayıyım.EMEKLERİ KÜÇÜLTMEYE DEĞİL, YÜCELTMEYE ADAYIM

Ben demokrasi mücadelesinden asla yılmayan emekçi örgütünün adayıyım.

Bölmeye değil birleştirmeye adayım; kongrelerimiz bir bayrak yarışı, kongre sonrası tüm aday arkadaşlarımla omuz omuza çalışmak için adayım!

Hepimiz bu örgütün evladıyız emeğimiz var! Emekleri küçültmeye değil, yüceltmeye adayım!Hep birlikte iktidar tarafından yaratılmış bozuk, adaletsiz ve insanlık dışı düzeni değiştirmeye adayım!

Her birinizin sesine kulak vererek, birlikte Beykoz’u daha adil; daha demokratik ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getirecek yeni bir örgüt yapısı kurmaya adayım.

Hep birlikte, Beykoz’u çok daha güzel bir geleceğe taşıyacağımıza olan inancımızla, yoldaşlık ruhuyla sizleri mücadelemize omuz olmaya 38’inci olağan kongremize davet ediyor ve CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’na adaylığımı huzurlarınızda saygıyla açıklıyorum.İlçe başkanı Mahir Taştan, Karadeniz’in adaylık açıklamasının ardından kendisine çiçek takdim etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb