reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 22 Haziran 2023 544 Görüntüleme

RÜZGARLIBAHÇESPOR İÇİN SON BİR ŞANS KALDI

TFF 2.Ligine Yükselme Yarı Final maçlarından birinin adresi Eskişehir idi...Beykoz temsilcisi Rüzgarlıbahçespor Konya ekibi Ülküm Gençlik takımı ile karşı karşıya geldi.

TFF 2.Ligine Yükselme Yarı Final maçlarından birinin adresi Eskişehir idi…Beykoz temsilcisi Rüzgarlıbahçespor Konya ekibi Ülküm Gençlik takımı ile karşı karşıya geldi.

Çeyrek Final maçında İzmir Bornova ekibini saf dışı bırakan İstanbul Beykoz temsilcisi Rüzgarlıbahçespor umutla başladığı müsabakada karşısında tahminlerinden öte diri, atak bir rakip bulunca ilk bölümde oyunu kendi yarı alanında kabul etmek zorunda kaldı.

Rakibinin baskısı devam ederken kenar yönetimi erken bir oyuncu değişikliğine gitti. Tam oyunda dengeyi sağlayabilir miyim? derken bu kez de Elif’in sakatlık sonrası oyun dışı kalması ile bir kez daha bocalama yaşayan Rüzgarlıbahçespor takımı kalesinde üst üste gördüğü goller sonrasında devreye 2-0 geriden gitti.

İkinci yarının ilk 10-15 dakikalık sürecinde rakip ataklara karşı koyup ani çıkışlar arayan Beykoz ekibi, bu andan sonra oyundan iyiden iyiye erken bir kopuş yaşadı. Son düdük ile birlikte rakibinin direklerden dönen 3 şutu da ilave edildiğinde Lacivert-Beyaz-Kırmızılı ekip kaderine razı oldu.

Bu arada maçın ardından Bayram sonrasına sarkacak şekilde yapılacak planlama sonrasında TFF 2.Liginden düşen takımlar ile Yarı Finalden mağlup ayrılan ekiplerin mücadelesi beklenmeye başlanacak ve bu ekipler arasında da Rüzgarlıbahçespor takımı da yer almakta.Stat : Eskişehir A.Rahman Temel Stadı

Hakemler : İsmet Yılmaz, Merve Turan, Saffet Temiz

Rüzgarlıbahçespor :  Esma, Merve Arslan, Seyhan, Alanur, Canan ( Dk.15 Aliye ), Serpil, Merve Akkaya, Elif ( Dk.20 Pınar )Meryem, Ebru ( Dk.46 Sudenaz ), Kübra Arslan

Yedekler : İrem, Medine Karakoç, Ezgi Nur , Nisa Nur, Sıla Irmak, Rümeysa

Teknik Direktör : Emre Kocaoğlu

Konya Ülküm Genclik : İlayda, Sıddıka, Yaren, Yasemin, Kübra, Hatice ( Dk.89 Sıla Doğan ), Kadriye Nazlı ( Dk.84 Gökçe Esra ), Beyza, Hümeyra ( Dk.68 Ayca Beyza ), Cansel, Şerife Nur ( Dk.84 Gülistan )

Yedekler :  Arzu, Zeynep, Naciye Naz, Tuba İlayda, Sena

Teknik Direktör :  Seyit Ali Kaya

Goller : Dk.11 Cansel Yılmaz, Dk.40 Kadriye Nazlı Yeniay

Dk.5 Ülküm Gençlik adına ilk uzaktan şut denemesinde Beyza’nın vuruşunda top Kaleci Esma’da kaldı.

Dk.11 Ülküm Gençlik atağında Şerife Nur topu sola aktardı… topla buluşan Cansel köşeden topu ağlara gönderdi 1-0

Dk.20 Beykoz temsilcisinde bir pozisyon sonrasında sakatlık yaşayan Elif oyun alanından sedye ile ayrıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı, filmi çekildi.

Dk.37 Rüzgarlıbahçespor atağında oyuna sonradan dahil edilen Aliye Bilgin’in vuruşunda top yandan auta çıktı.

Dk.38 Sol tarafta yapılan faul sonrasında kazanılan serbest atışta topun başına geçen Kadriye Nazlı’nın çektiği şut Kaleci Esma’nın önünden sekip kapattığı köşeden ağlarla buluşunca fark ikiye çıktı 2-0

Dk.40 Sağ kanatta topla buluşturulan Ebru Firdevs’in çaprazdan çektiği şutta top yandan auta çıktı.

Dk.43 Beyza’nın çektiği şutta Kaleci Esma uzanıp topu kornere çeldi.

Dk.56 Yine Beyza ile gelişen Ülküm Gençlik atağında top yan direkten geri döndü.

Dk.65 Bu kez de Kadriye Nazlı’nın yaptığı vuruşta top direkten döndü.

Dk.76 Ayca Beyza’nın vuruşunda da top bu kez üst direkten geri döndü.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb