reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 15 Nisan 2023 480 Görüntüleme

CHP Beykozluları Halil İbrahim Sofrasında Ağırladı

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, Rüzgarlıbahçe Asr-ı Mekân Düğün&Balo Salonu’nda altılı masa ittifakı ile bir araya gelerek, Beykoz’un STK, Spor ve siyaset temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, Rüzgarlıbahçe Asr-ı Mekân Düğün&Balo Salonu’nda altılı masa ittifakı ile bir araya gelerek, Beykoz’un STK, Spor ve siyaset temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.CHP 28.Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adaylarının da tanıtımının yapıldığı iftara katılımın oldukça yoğun olduğu gözlendi.CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekilleri Adayları Sevgi Kılıç, Füsun Sökmez, Hakan Bekar, Murat Ofluoğlu, Suat Özçağdaş katılım sağlarken, altılı masa ittifakından da İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Yaşar Akkuzu, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki ve Gelecek Partisi Beykoz İlçe Başkanı Ayhan Uzunyayla İftar programına katılan isimler oldu.

CHP Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Kanpara’nın sunumunu yaptığı iftar programında, Beykoz Trakyalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Emekli İmam Ahmet Alay’ın ezan okuması ile davetliler oruçlarını açtılar.CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün; “6 Şubat 2023’te 11 ilimizde meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da Acil şifalar dilerim. Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz ilçe başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Halil İbrahim Sofrası iftarımıza Hoş geldiniz, şeref verdiniz, sefalar getirdiniz.”Programda altılı masa ittifakı ilçe başkanlarına da mikrofon uzatılırken, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Beykoz Muhtarları, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Erdal Uzuner ve Dernek Başkanları, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir’de sahneye davet edilerek kendilerine söz verildi.Konuşmaların sonunda CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Milletvekili Adaylarını da sahneye davet etti. Milletvekili Adayları günün anlam ve önemini bildiren konuşmaları gerçekleştirerek 14 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’nda Millet İttifakı’nın seçimi kazanacağını belirttiler.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

KARABAĞ ZAFERİ

KARABAĞ ZAFERİ

Tema Tasarım | AnatoliaWeb