reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Mart 2023 575 Görüntüleme

İYİ Partili Kadir Kürşat Arslan Aday Adaylığını Açıkladı

Kadir Kürşat Arslan, Çavuşbaşı’nda bulunan Muşmuloğlu Restoran’da parti mensupları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya gelerek Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

İYİ Partili Kadir Kürşat Arslan 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde milletvekili aday adayı oldu.Kadir Kürşat Arslan, Çavuşbaşı’nda bulunan Muşmuloğlu Restoran’da parti mensupları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya gelerek Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Programda açılış konuşmasını ilçe sekreteri Atakan Alkış gerçekleştirdi. Alkış konuşmasında: “Bu akşam burada Kürşat Arslan kardeşimizin Milletvekili ada adaylığını açıklaması için burada toplanmış bulunmaktayız. Yüce Türk Milletine, yüce Türk devletine hizmet için çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Maddi manevi şahsım ve teşkilatımız adına arkasında duracağımıza huzurlarınızda burada açıklıyorum. Sözü kıymetli İlçe başkanım, abim Akif Taşdemir’e bırakıyorum.” Dedi.Allah yollarını açık etsin

“Hepiniz hoş geldiniz.” Diyerek söze başlayan İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir konuşmasını şu şekilde devam ettirdi: “Bundan 3 gün önce Erdal Demir arkadaşımız da Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Bugün de burada Kürşat kardeşimiz aday adaylığını açıkladı. Hatta kendisi Beykozlu olan Hüseyin Keçili arkadaşımız da Aydın’dan genel merkezde aday adaylığını açıklayacaklar. Allah arkadaşlarımıza çıktıkları yolda başarılar nasip etsin. Bizler üzerimize düşen ne varsa partideki arkadaşlarımız ile birlikte tam destekçileriyiz. Allah yollarını açık etsin.”“Allah’tan felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum”

İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kadir Kürşat Arslan yapmış olduğu konuşmasına “Beni burada yalnız bırakmayan dostlarım… Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” Diyerek sözlerine başladı. Bilindiği üzere son zamanlarda ülkemizin ardı ardına yaşamış olduğu deprem ve sel felaketlerinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyor ve Allah’tan bu tarz felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.“Siyasi hayatımda birçok kademede yer aldım.”

Ben Kadir Kürşat Arslan… aslen Trabzonlu olup 1982 Beykoz doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Beykoz da tamamladıktan sonra Ümraniye Endüstri meslek lisesi elektrik bölümünden mezun oldum. Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik bölümünü de bitirdikten sonra halen Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde eğitimime devam etmekteyim.Siyasi hayatıma çok genç yaşlarda Ümraniye ülkü ocaklarında adım attım. Ümraniye ülkü Ocaklarına bağlı olarak okul başkanlığı, üniversite yıllarında Rize ülkü Ocaklarına bağlı olarak fakülteler ve öğrenci konseyi başkanlığı yaptım.

Çavuşbaşı ülkü Ocakları ve Çavuşbaşı MHP teşkilatında birçok görevler aldıktan sonra Çavuşbaşı ülkü ocakları başkanlığı yaptım.Çavuşbaşı Trabzonlular derneği ve Yavuz Selim Mahallesi Derneklerinde birçok görevler aldım. Gaye İnsan Uluslararası İnsani Yardım Derneğinde Başkan yardımcılığı Yaptım.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde İyi Parti belediye meclis üyesi adayı oldum. Ve şimdi siz değerli basın mensupları, partililerim ve misafirlerimin huzurunda açıklıyorum.“Türk siyasetinin belirli kitle ve şahıslar arasında sıkıştığını gördüm.”

Lise yıllarından beri Türk siyasetinin içinde olan bir kardeşiniz olarak Türk siyasetinin belirli kitle ve şahıslar arasında sıkıştığını gördüm. Bu durumun sebebi sokaklardan teşkilatlardan yetişen siyasetçilerin geri durması ve hiçbir yere talip olmamasıdır. Bunun da sebebi teşkilatımızdan ve mahallemizden birinin “bir yere vekil adayı olayım mı?’’ dediğinde verilen ilk tepki “seni aday yapmazlar, seni oralara sokmazlar, Ankara da tanıdığın var mı, Ankara da seni destekleyenler var mı’’ gibi sözlerle aday olmak isteyen yeni simaları milletçe ürkütüp, cesaretlerini kırarak Türk siyasetini belirli bir zümrenin eline bıraktık. Ve bu durum bir iktidar değiştiğinde aynı kitlenin oğulları ve yakınları iktidara gelen partinin içinde yer aldığından bir önceki iktidardan hesap sormamaktadır. Sormak istediğinde de olayın ucu bir yakınına dokunduğu için geri adım atmakta ve yolsuzluklarda örtbas edilmektedir.

Artık bu durumdan sıkılan halkımız iktidarlar değişse de hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşünerek siyasetten ve sandıktan soğuduğundan oy dahi kullanmamaktadır.“Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’’

Artık halkımız kendisi gibi halkın içinden kendisi gibi düşünen, kendisiyle aynı kültürü yaşayan milletvekillerini görmek istemektedir. Liderimiz Meral Akşener hanımefendinin söylediği gibi “medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’’ sözünden aldığım ilham ile ben Beykoz da ilk adımı atarak önce Allah’a sonra Beykoz cesurlarının ilçe başkanı Akif Taşdemir’e ve Beykoz cesurlarının yönetim kurulu üyelerine, Beykoz halkına ve Türk Milletine güvenerek sizlerin huzurunda 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği seçimi için İyi Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adaylığımı ilan ediyorum.“Çıktığımız bu yolda dualar bizimle.”

Çıktığımız bu yolda hep beraber, omuz omuza vererek başarılı olacağımıza inanıyorum. Çünkü evine ekmek götüremeyen babaların duaları bizimle. Evinde çocuklarının önüne yemek koyamayan anaların duaları bizimle. Yatağa aç giren çocukların duaları bizimle. 60 gün ömrü kalıp annesi ceza evinde olan Yusuf Kerim’in ve annesinin duaları bizimle. Ankara da bir torbacıya vurdurularak şehit edilen ülkü ocakları eski başkanı şehit ülkücü Sinan Ateş’in hanımının ve kızlarının duaları bizimle.“Hesap sorulacak.”

Ama az kaldı… Babalar evine ekmek götürecek, anneler çocuklarının sofrasına ekmek koyacak çocuklar yatağa aç girmeyecek, Yusuf Kerim annesine kavuşacak, ülkücü şehit Sinan Ateş in katilleri bulunup hesap sorulacak.

Çünkü İYİ’lerin iktidarına Cesur’ların iktidarına İYİ PARTİ’nin iktidarına çok az kaldı.

Sağ olun var olun. Yarınınız bugününüzden güzel olsun.  İyilikler güzelliklerin Allah yar ve yardımcımız olsun. Kalın sağlıcakla.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb