reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 15 Mart 2023 593 Görüntüleme

Deva Partisi Beykoz’dan İki Milletvekili Aday Adayı

Deva Partisi Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Korkmaz ve Fatih Odabaşı, 28. Dönem Milletvekilliği için Aday Adayı oldu.DEVA Partisi, milletvekili genel seçimlerinde aday adaylığı başvuru şartlarını duyurmasının ardından Deva Partisi Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Korkmaz ve Fatih Odabaşı, 28. Dönem Milletvekilliği için Aday Adayı oldu.

Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Halkla İlişkiler Birim Başkanı Şenol Korkmaz ve Teşkilat İşleri Başkanı Fatih Odabaşı’nın 28. Dönem Milletvekilliği için Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiklerini duyuran Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Korkmaz ve Odabaşı’na başarılar diledi.SON BAŞVURU TARİHİ 20 MART OLARAK BELİRLENDİ

DEVA Partisi’nde 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde milletvekili adayı olmak isteyenlerin başvuruları 13 Mart 2023 Pazartesi ile 20 Mart 2023 Pazartesi tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar yapılacak. Aday adayları başvurularını, DEVA Partisi’nin 81 ildeki İl Başkanlıklarına, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı’na veya basvuru.devapartisi.org.tr adresinden yapabilecek.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb