reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 23 Şubat 2023 609 Görüntüleme

BEYKOZ 1908 BEŞ FUTBOLCUYU KADROSUNA KATTI

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda ilk 2 için iddialı takımlar arasında yer alan Beykoz 1908 A.Ş. Kulübü, 2.Transfer döneminde kadrosuna kattığı 5 futbolcuyu kamuoyu ile paylaştı.

Boğaziçi ekibi ikinci transfer döneminde tabiri caizse ” İnce eleyip sık dokurken ” tribünlerin ve camianın merakla bekledikleri isimler Kulüp Merkezinde yapılan törenin ardından kamuoyuna aktarıldı.

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu ve Kulüp Asbaşkanı Sedat Kaba’nın hazır bulunduğu tanıtım töreninde futbolcular yeni bir serüvene başlangıç yapmanın heyecanı içinde idiler.

Sarı-Siyahlıların Asbaşkanı Sedat Kaba, 24 Mart’a kadar devam edecek olan 2.Transfer döneminde çıkacakları her bir maç sonrasında ortaya çıkacak tabloya göre yeni isimlerin de kadroya katılabileceğini söylerken, ” Bu yönde çalışmalarımız da devam etmekte, elimizde alternatifi bol bir liste var. Gelen arkadaşlarımıza camiamıza hoş geldin diyorum, Allah kaza-bela-sakatlık göstermesin. Tizit bir çalışma ile belirlediğimiz bu futbolcularımızın takıma büyük katkıları olacağı düşüncesindeyim ” diye konuştu.

İşte Beykoz 1908 A.Ş. Takımının 2.Transfer dönemi kapsamında kadrosuna dahil ettiği isimler, mevkileri ve geldikleri kulüpleri;

Metehan Yatkın (Stoper / Orta Saha- Nişantaşıspor)

İsa Taştemir (Orta Saha-İnkılapspor)

Oğuz Dalgıç (Santrafor-Maltepespor)

Süleyman Can (Sağ/Sol Bek-Şanlıurfa Siverekspor)

Muhammed Yılmaz (Santrafor-Yücespor)

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb