reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 6 Şubat 2023 524 Görüntüleme

Beykoz Deprem Bölgesi İçin Seferber Oldu

Beykoz Kaymakamlığı, AFAD'ın verilerine göre, saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve başta Malatya, Gaziantep Diyarbakır, Adıyaman olmak üzere birçok kentte şiddetli şekilde hissedilen deprem sonrası ilk ihtiyaç duyulan malzemeler olan ısıtıcı, battaniye, nevresim takımı, yastık ve bebek bezi gibi eşyaların temini için yardım kampanyası başlattı.

Beykoz Kaymakamlığı, AFAD’ın verilerine göre, saat 04:17’de 7.7 büyüklüğünde Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve başta Malatya, Gaziantep Diyarbakır, Adıyaman olmak üzere birçok kentte şiddetli şekilde hissedilen deprem sonrası ilk ihtiyaç duyulan malzemeler olan ısıtıcı, battaniye, nevresim takımı, yastık ve bebek bezi gibi eşyaların temini için yardım kampanyası başlattı.

Konu ile ilgili ilçe yerel basınına yapılan açıklama aşağıdaki gibi;

TÜM BEYKOZLU VATANDAŞLARIMIZIN BİLGİ VE DİKKATİNE

06.02.2023 Tarihinde yurdumuzun önemli bir bölümünü maddi ve manevi etkileyen 7.4 büyüklüğünde ki deprem sonrasında, ilk olarak ihtiyaç duyulan yaşam malzemeleri listesi aşağıda yer almaktadır.

*ISITICI

*BATTANİYE

*NEVRESİM TAKIMI

*YASTIK

*ÇOCUK BEZİ

Deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere SIFIR(KULLANILMAMIŞ) olan bahse konu eşyaları bağışlamak isteyen vatandaşlarımız Atatürk Ortaokulu Spor Salonuna (Çubuklu, Vatan Cad. No:2, 34805 Beykoz/İstanbul- (0216) 322 54 14) belirtilen eşya toplanma noktasına teslim yapabilirler.

Kamuoyuna Duyurulur…BEYKOZ BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNE 14 KİŞİLİK ARAMA-KURTARMA EKİBİ GÖNDERDİ

Öte yandan Beykoz Belediyesi’de sosyal medya hesabından Kaymakamlığın başlattığı kampanyaya destek isteyerek, 14 kişilik Arama-Kurtarma Ekibi ile mobil çorba aracını deprem bölgesine gönderdi.Sosyal medya platformundan açıklama yapan Belediye Başkanı Murat Aydın, “Tüm imkanlarımızla deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yanında olacağız! 14 kişilik Arama-Kurtarma Ekibi’miz Adana’daki çalışmalara katılmak üzere yolda. Mobil çorba aracımızı ve görevli arkadaşlarımızı da bölgeye doğru yola çıkartıyoruz.” dedi.BEYKOZ DEVLET HASTANESİ’NİN SAĞLIK KAFİLESİ DE YOLA ÇIKTI

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş Merkezli deprem için birçok kafileden sonra Beykoz Devlet Hastanesi’nin sağlık kafilesi de yola çıktı.

Saat 15.30 sularında Beykoz Belediyesi’nden tahsis edilen midibüsle yola çıkan Beykoz Devlet Hastanesi Sağlık ekibinden; hemşire, ebe, sağlık teknisyeni, eczacı ve doktorlardan oluşan 30 kişi yer aldı.İHH BEYKOZ TEMSİLCİLİĞİ DE YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTIĞINI DUYURDU

İHH Beykoz Temsilciliği de yardım kampanyası başlattığını duyurdu. Yardım kampanyası kapsamında, İlk etapta, ısıtıcı, battaniye, çadır, yatak, nevresim takımı, yastık, hijyen seti, gıda kolisi, ikinci etapta düzenli istiflenmiş temiz kıyafet, bebek kıyafeti, bebek maması gibi ürünlere ihtiyaç olduğu kaydedildi.

ACİL KAN ALMA MERKEZLERİ

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık tüm Türkiye’ye gün ışıdığı andan itibaren kan verme çağrısında bulundu. Türkiye’nin farklı şehirlerinden vatandaşlar deprem bölgelerine iletilmek üzere kan vermek için seferber oldu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb