reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 31 Ocak 2023 897 Görüntüleme

AK BEYKOZ KADINLARI MİNİK YÜREKLERİ ISITIYOR

AK Parti Beykoz Kadın Kolları, her yıl olduğu gibi bu yıl da kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont hediye etti.

AK Parti Beykoz Kadın Kolları, her yıl olduğu gibi bu yıl da kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont hediye etti.

AK Parti Beykoz Kadın Kolları ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünde tebessüm oluşturan projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.BEYKOZ’UN ÇOCUKLARINA KIŞ SÜRPRİZİ

AK Kadınlar, yüzünü göstermeye başlayan kış mevsimi ve yağışların ardından her yıl olduğu gibi bu yıl da “Beykoz’un Çocuklarına Kış Sürprizi” sloganıyla harekete geçerek ilçedeki miniklere sıcacık bir sürpriz yaptı.

500 ÇOCUĞA BOT VE MONT

Dayanışma ve yardımlaşma ruhunu yaşatmak için farklı projeler üreten Beykoz İlçe Kadın Kolları, yardıma ihtiyacı olan 500 miniğe bot ve mont yardımında bulundu.

Kampanyanın ilk etabı kapsamında, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından özenle hazırlanan hediyeler çocuklara ulaştırıldı.

Bot ve monttan oluşan hediyelerini alan çocukların yüzündeki mutluluk ise görülmeye değerdi.“HERKESE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Miniklerin yüzleri güldürmeye devam edeceklerini söyleyen AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “1 yıldır yürüttüğümüz ‘Kardeş Aile’ projemizde yer alan ailelerimizin çocuklarına ‘Çocuk gülerse dünya güler’ diyerek “Kış Sürprizi” yapmak istedik. Kampanyamıza destek vererek çocuklarımızın yüzünde mutluluk olan herkese gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb