reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 28 Aralık 2022 649 Görüntüleme

Beykoz Nehir Ünver’i gözyaşlarıyla ebediyete uğurladı

Önceki gün vefat eden 18 yaşındaki Nehir Ünver, Beykoz Ortaçeşme Camiinde kılınan namazın arından ebediyete uğurlandı.

Önceki gün vefat eden 18 yaşındaki Nehir Ünver, Beykoz Ortaçeşme Camiinde kılınan namazın arından ebediyete uğurlandı.

Anne babasının vermiş olduğu yoğun mücadele sonucu 18 yıl hayata tutunmayı başaran Nehir Ünver, önceki gün hayata gözlerini yummuştu.Nehir Ünver için Beykoz Ortaçeşme Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Oldukça yoğun olduğu gözlenen cenaze namazına Beykoz’dan çok sayıda tanınmış isim katıldı. AK Parti Beykoz İlçe Balkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz eski Kaymakamı Ahmet Katırcı, sanatçı Mustafa Ceceli ve TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe objektiflere yansıyan isimler oldu.

Kadınlarında yoğun olduğu cenaze namazında Nehir Ünver için helallik alınarak, Fatiha okunması istendi. Merhume Nehir Ünver’ın sık sık sosyal aktivitelerine katıldığı TOFD Beykoz Şubesinden de cenazeye yoğun bir katılım olurken, Saniye Efe’nın zaman zaman gözyaşların hâkim olamadığı gözlendi.Nehir Ünver kendisinin yapmış olduğu resimleri ise tabutunun başucuna yapıştırılması dikkati çekti.

Kılınan cenaze namazından sonra merhume Nehir’in tabutu omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. 18 yıl vermiş olduğu hayat mücadelesinin ardından ebediyete teslim olan Nehir Ünver, Yuşa Mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb