reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 11 Ekim 2022 1100 Görüntüleme

MAVİ YELEKLİLER BEYKOZ’DA BULUŞTU

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı Mavi Yelekliler organizasyonu Beykoz İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde Beykoz’da buluştu.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı Mavi Yelekliler organizasyonu Beykoz İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde Beykoz’da buluştu.

Buluşmaya DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, Maltepe İlçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, Pendik İlçe Başkanı Ersin Demir, Kağıthane İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız, Çekmeköy İlçe Başkanı Abdülkadir Kacamer, Sultanbeyli İlçe Başkanı Orhan Aktaş, Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Halil Hayta, Bakırköy İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer, Kartal İlçe Başkanı İltan Ekmekçioğlu, Adalar İlçe Başkanı Yener Parlak, Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazer, Tuzla İlçe Başkanı Yalçın Yaşar, Üsküdar İlçe Başkanı Recep Sezer, Büyükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Yılmaz ve Deva Partisinin 400 kadar gönüllü ve üyesi katılım sağladı.Programın başında İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol İlçe Başkanlığı önünde basın açıklamasında bulundu.

Erhan Erol ‘’ Birazdan başlayacağımız etkinlikte Beykoz’da DEVA’nın mavi yeleklilerinin varlıklarını göstereceğiz. Biz büyük bir aileyiz Beykoz’da olduğu gibi, İstanbul’da olduğu gibi, Türkiye’de olduğu gibi. Bugünün DEVA’sında olanlar Türkiye’nin geleceğinde etkin bir rol oynayacaklar. Ben bugün burada olan tüm İstanbul DEVA mensubu olan arkadaşlarıma teşekkür ederim ve en büyük teşekkürü de çok değerli Beykoz İlçe Başkanı’mıza ve Beykoz İlçe Teşkilatımıza ederim’’ dedi.Basın açıklamasının ardından İlçe Başkanlığı önünden yürüyüşe başlayan mavi yelekliler Orhan Veli Kanık ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi boyunca halkı selamladı.Sonrasında Kavacık Meydan’da toplanan mavi yelekliler kemençe eşliğinde halk oyunları ekibiyle birlikte görsel bir şölen sundular.Programın sonunda söz alan DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet BAKİ katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da Beykoz İlçe Başkanlığını ziyaret etti.Burada Beykoz İlçe Yöneticileriyle buluşan Yeneroğlu, “Beykoz’un DEVA’sı için yoğun bir gayret gösteren İlçe Başkanımız Hikmet Baki ve kıymetli yönetimine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb