reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 14 Eylül 2022 875 Görüntüleme

DEVA Partisi Beykoz, Genel Merkez Yöneticilerini Ağırladı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Beykoz İlçe Başkanlığı, Genel Merkez Yöneticileri Aysun Hatipoğlu ve Evrim Rızvanoğlu’nu konuk etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Beykoz İlçe Başkanlığı, Genel Merkez Yöneticileri Aysun Hatipoğlu ve Evrim Rızvanoğlu’nu konuk etti.Deva Partisi Beykoz İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılan Hatipoğlu ve Rizvanoğlu Kavacık’taki ilçe merkezinde ağırlandı.DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu ile Doğa ve Çevre Hakları Başkanı Evrim Rızvanoğlu’nun ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını söyledi.

Genel merkez yöneticileri ve Beykoz İlçe Yöneticileri karşılıklı istişarelerde bulunarak, iç ve dış konularda değerlendirmelerde bulundular.Genel Başkan Yardımcıları Aysun Hatipoğlu, çok genç bir parti olduklarını belirterek teşkilatlanmanın devam ettiğini belirtti. Eylem planlarından bahseden Hatipoğlu, Türkiye’de il il, ilçe ilçe parti teşkilatlarını ziyaret ettiklerini ve buradan aldıkları bilgiler ile neler yapılabilecekleri konusunda hazırlayacakları raporları genel merkeze ileteceklerini bildirdi.Bayan Rızvanoğlu, bu seçimde iktidarın bir parçası olmak istediklerini ifade ederek, “Şu anda Türkiye’deki hiçbir parti tek başına iktidar olmayacağı için boş bir hayal satıp tek başına iktidar olmak için değil iktidarın iyi ve iddialı bir yerinde olmak bizim için çok önemli.” dedi.Rızvanoğlu, Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi ismi ve parti logo üçlüsünün insanlar tarafından bilinmediğini ve bunun güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Genel Başkan Yardımcılarının konuşmalarının ardından DEVA Partisi Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tek tek söz alarak kendilerini tanıttılar ve partiye dair soru ve önerilerini Genel Başkan Yardımcılarına ilettiler.Genel Başkan Yardımcıları Evrim Rızvanoğlu ve Aysun Hatipoğlu, gündeme ilişkin sorularını yanıtlayarak Genel Merkez’de başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren DEVA Beykoz Teşkilatı’na başarılar diledi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb