reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 11 Nisan 2022 744 Görüntüleme

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Yılı Kutlandı

Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası’nda Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Beykoz’da birçok etkinlik düzenlendi.

Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası’nda Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Beykoz’da birçok etkinlik düzenlendi.Beykoz’da Türk Polis Teşkilatının 177. Yıl etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, birçok etkinlik düzenlendi. Ülke genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü koordinasyonunda çeşitli etkinliklerin yanı sıra Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler de Beykoz Meydanı’nda farkındalık çalışması yaptı.

Kurulan stantla Beykoz Merkez’de vatandaşlara emniyet teşkilatının çalışmalarına ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. Yunus polislerle birlikte trafik polislerinin de katıldığı etkinlikte özellikle çocuklara bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları yapıldı.Trafikte aracıyla seyreden vatandaşlara da emniyet teşkilatının 177. Yılı nedeniyle bilgilendirme metin ve görsellerinin yer aldığı broşürler dağıtıldı.Polis Teşkilatının 177. Yıl etkinlikleri kapsamında Beykoz’da yapılan diğer etkinlikler ise şu şekilde gerçekleşti:

Şehit Polislere Kabir Ziyaretleri, Şehit Aileleri ve Gazi ziyaretleri, Kurum ziyaretleri, eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Birimleri ziyaretleri (Öğrenci ve Kurumlar tarafından), İl Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde şehit ailelerine PEKOM Hizmet Yerleşkesine iftar programı, Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde İl Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına ilçemizde ki şehit ailelerinin ve gazilerin intikallerinin sağlanması şeklinde gerçekleşti.Akşam namazının ardından lokma dağıtıldı

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Bürosundan Selçuk Küçük ile bazı memurların katıldığı bir başka etkinlikte de yine polis teşkilatının 177. Yılı nedeniyle Paşabahçe Merkez Camiinde vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi.

Etkinliğe Beykoz Polis Hizmetlerini Koruma Derneği Başkanı Birzat Mermer ve bazı vatandaşlar katıldı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb