reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 6 Mart 2022 1888 Görüntüleme

Deva Partisi Beykoz Teşkilatından Belediyeye Pankart Tepkisi

Dünya Kadınlar Günü tebriği için çeşitli yerlere pankart asan DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, pankartlarının Beykoz Belediyesi tarafından toplandığını iddia etti.

Dünya Kadınlar Günü tebriği için çeşitli yerlere pankart asan DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, pankartlarının Beykoz Belediyesi tarafından toplandığını iddia etti.DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki imzalı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak, Beykozlunun 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak amacıyla hazırlayıp Beykoz’un pankart alanı olarak belirlenen noktalara astığımız ve pankart metni olarak hiçbir tüzel veya gerçek kişi hakkında hakaret içermeyen pankartlarımız herhangi bir gerekçe gösterilmeden Beykoz Belediyesi tarafından yerlerinden kaldırılmıştır.

Siyasi ahlak ve hoşgörüye aykırı, Türkiye Cumhuriyeti tarafından belirlenen kanun ve düzenlemelere göre kuruluş aşamalarını eksiksiz tamamlayarak yasal bir parti statüsüne hak kazanmış, yasalarımızın koyduğu siyasi faaliyetlerde bulunma hakkını elde etmiş olan Demokrasi ve Atılım Partisine karşı yapılan bu siyasi faaliyetleri engelleme girişimi ve hukuksuzluğunu Beykoz halkının ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb