reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 4 Mart 2022 1613 Görüntüleme

İYİ Parti’li Güner: “Cumhuriyetköy’de ve Beykoz’da bir karabulut kitlesi var”

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Spor Kurulu Başkanı K. Adnan Güner bir basın açıklaması yaptı. Güner yaptığı basın açıklamasında” Beykoz Belediyesi tarafından Cumhuriyetköy Spor Kulübü'ne yapılan uygulama, polis zoruyla tahliye edilip eşyaların dışarıya atılmasının hiçbir açıklamayla izahı mümkün değildir. Açık ve net olarak söylüyoruz: Beykoz Belediyesi'ni kazanacağız ve gözü yaşlı bir tane çocuğumuz, derdi olan bir tane spor kulübü kalmayacak. Var gücümüzle çalışacağız. Geri sayım başladı.” İfadelerine yer verdi.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Spor Kurulu Başkanı K. Adnan Güner bir basın açıklaması yaptı. Güner yaptığı basın açıklamasında” Beykoz Belediyesi tarafından Cumhuriyetköy Spor Kulübü’ne yapılan uygulama, polis zoruyla tahliye edilip eşyaların dışarıya atılmasının hiçbir açıklamayla izahı mümkün değildir. Açık ve net olarak söylüyoruz: Beykoz Belediyesi’ni kazanacağız ve gözü yaşlı bir tane çocuğumuz, derdi olan bir tane spor kulübü kalmayacak. Var gücümüzle çalışacağız. Geri sayım başladı.” İfadelerine yer verdi.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Spor Kurulu Başkanı K. Adnan Güner’in yaptığı basın açıklaması şu şekilde:

Beykoz bizim için ağabeylik, kardeşliktir. Herkesin birbirini tanıdığı, siyaset üstü dostlukların olduğu, ihtiyarından gencine kenetlenme ruhunun en fazla olduğu ilçedir.

Beykozluluk ruhu ve bilinci iyi günde kötü günde bir ve beraber olmayı gerektirir. Böyle bir ilçede Belediyecilik ise gönüllere dokunabilmeyi, yüreklere nakış nakış işleyebilmeyi gerektirmektedir.

Beykoz Belediyesi tarafından Cumhuriyetköy Spor Kulübü’ne yapılan uygulama, polis zoruyla tahliye edilip eşyaların dışarıya atılmasının hiçbir açıklamayla izahı mümkün değildir.

Belediyeler Spor Kulüplerine destek olmak zorundadır. Bakın Ataşehir Belediyesi’ne, bakın çevre ilçelere. Kaç tane tesis yapıldı, kaç spor kulübüne destek veriliyor, görün… Peki hangi Spor Kulübü’nün anahtarı iştenmiş? Yazıktır arkadaşlar yazıktır…

Söyleniliyor ki Belediye olarak biz işleteceğiz, Beykoz’un gençleri ücretsiz faydalanacak. Gerçekten Beykoz’un gençlerini düşünüyorsanız neden onların Beykoz’da yuva kurmasına müsaade etmiyorsunuz? Neden tapuları vermiyorsunuz? Neden Beykoz’un gençlerinin bursunu kesiyorsunuz? Öğrenciye verilen bursu keserek yıkımlara aktarmak, gözyaşlarına sebep olmak gönül belediyeciliği midir?

Sanılmasın ki Cumhuriyetköy yalnızdır. Sanılmasın ki köy halkını yıldırırız, korkuturuz. Yapılan yanlışlar aslında yanlış olmaktan çıkmış kasıt ve art niyet oluşmuştur.

Şu unutulmasın ki; bizler İYİ Parti olarak Beykoz’da her konunun takipçisiyiz. Cumhuriyetköy’de ve Beykoz’da bir karabulut kitlesi var. Az günler kaldı. İnanıyoruz ki geçecek ve Beykoz için iyi günler gelecek!

Açık ve net olarak söylüyoruz: Beykoz Belediyesi’ni kazanacağız ve gözü yaşlı bir tane çocuğumuz, derdi olan bir tane spor kulübü kalmayacak. Var gücümüzle çalışacağız. Geri sayım başladı…

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb