reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 13 Kasım 2021 1650 Görüntüleme

AK BEYKOZ 3 MİLLETVEKİLİ İLE SAHADAYDI!

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Fatih Süleyman Denizolgun, Erol Kaya ve Ahmet Berat Çonkar, saha çalışmaları kapsamında Beykoz’un mahallelerini gezerek esnafı, vatandaşı ve gençleri dinledi.

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Fatih Süleyman Denizolgun, Erol Kaya ve Ahmet Berat Çonkar, saha çalışmaları kapsamında Beykoz’un mahallelerini gezerek esnafı, vatandaşı ve gençleri dinledi.

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Fatih Süleyman Denizolgun, Erol Kaya ve Ahmet Berat Çonkar, saha çalışmaları kapsamında Beykoz’un mahallelerini gezerek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.ESNAF ZİYARET EDİLDİ

İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, saha çalışmaları kapsamında Tokatköy, Ortaçeşme ve Yalıköy Mahallesi’nde ağırlandı.

Öğle ve ikindi namazını cemaat ile birlikte kılan AK Parti Milletvekili Denizolgun, çay ocaklarında ve mahalle merkezlerinde esnaf ile buluşarak karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulundu.Yalıköy Mahallesi’ne kurulan AK Nokta’ya uğrayan Milletvekili Denizolgun burada ilçe sakinleri ile bir araya gelerek öneri ve talepleri dinledi.

Denizolgun’a ziyaret esnasında, İlçe Başkan Yardımcılarından Murat Yumurtacı ve Ethem Çekiç ile Meclis Üyesi Hüseyin Kuruderi ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.ESKİ YÖNETİCİLER VE BÜYÜKLER UNUTULMADI

İstanbul Milletvekili Erol Kaya ise AK Parti’nin önde gelen isimleri ve kanaat önderi büyüklerle bir araya geldi.

İlk olarak, TOGG Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akça, eski Milletvekili Ali İbiş, eski Belediye Başkanı Mahmut Vanlıoğlu ve Refah Partisi eski İl Başkanı Ali Yılmaz Örnek ziyaret edildi.

Milletvekili Kaya, daha sonra İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Karakaya ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Selami Keskin ile kadın ve gençlik kolları üyeleri eşliğinde eski Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül ile çay eşliğinde hasbihal etti.

İlçenin büyüklerini unutmayan Kaya, kanaat önderi Sırrı Hatipoğlu ve Mithat Yılmaz Hoca’yı da evinde ziyaret ederek hayır dualarını istedi.

BEYKOZ’UN GENÇLİĞİ BİR ARAYA GELDİ

Saha çalışmaları kapsamında Beykoz’a gelen İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar da ilçede yaşayan gençlerle ve üniversite öğrencileriyle buluştu.

Ardından, AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” etkinliğine geçen Çonkar, burada gençlerin sorularını yanıtladı.

Beykoz ziyareti kapsamında Milletvekili Çonkar’a, İl Sorumlusu Ömer Alp Çakar ile AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam ve Meclis Üyesi Fatih Çelik eşlik etti. 

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

SREBRENİTSA SOYKIRIMI

SREBRENİTSA SOYKIRIMI

Tema Tasarım | AnatoliaWeb