reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 10 Kasım 2021 1099 Görüntüleme

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİ KASIM AYI TOPLANTISINI YAPTI

Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği (BİSK) tarafından her ay ilk hafta sonunda bir kulübün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıların Kasım ayı buluşma adresi Beykoz 1908 Taraftarlar Derneği lokali idi.

Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği (BİSK) tarafından her ay ilk hafta sonunda bir kulübün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıların Kasım ayı buluşma adresi Beykoz 1908 Taraftarlar Derneği lokali idi.

Beykoz Masterler Spor Kulübü ev sahipliğinde yapılan toplantıda gündemdeki maddeler tek, tek konu edinilirken katılımcılar bu konulara ait görüş-düşünce ve önerilerini aktardılar.

Beykoz Kulüpler Birliği Sekreteri İlker Güner tarafından toplamda 11 maddelik gündemin okunması ile başlayan programda ilk görüş beyan eden isim Birlik Başkanı Asım Özdemir idi…

AMATÖR MAÇLARIN BAŞLAMASI MEMNUNİYET VERİCİ

Beykoz Kulüpler Birliğinin kuruluş amacına da atıfta bulunarak başladığı konuşmasında 2021-22 sezonunun başlamasına ilişkin bilgiler aktaran Başkan Özdemir A Takımlar düzeyi dışında sezonun ilk maçlarının U16 Yaş Kategorisinde hafta sonu itibarı ile başladığına vurgu yaparken, ” İkinci altyapı yaş grubu maçları U18 Yaş Kategorisi ile başlayacak. Şunu ifade etmek isterim ki U16 Yaş maçları öncesinde İASKF olarak çok yoğun bir mesai harcayarak, 6-7 bin dolayında lisan işlemi gerçekleştirip kulüplere teslim ettik. Bu konuda Başkanımız Ali Düşmez olmak üzere 48 saat ara vermeden mesai harcayan çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkürleri iletmek isterim. Covid 19 tedbirleri kapsamında alınan kararlar ortada, biz okullarda mevcut uygulanan sistemin olmasını tercih etsek de futbolda daha çok temas olduğu için aşı ve PCR testlerinde belirlenen kurallar gereği bir uygulama uygulanacak. Bu konuda kulüplerimize gereken bilgiler verildi” şeklinde konuştu.

BİSK Başkanı Asım Özdemir gerçekleşen toplantıya disiplin kurulu üyelerinin de katılım sağlamasına dikkat çekerken Çavuşbaşı Spor Kulübü Başkanı Yaşar Şahin’in bir toplantıda Birlik hakkında kullandığı tasvip etmedikleri ifadeler dolayısı ile konunun Disiplin Kuruluna havale edildiği bilgisini verdi.BEYKOZ BELEDİYESİ İLE GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Beykoz İlçesi Kulüplerine Beykoz Belediyesi tarafından yapılacak nakdi yardımlar ile ilgili geride kalan haftanın son gününde bu konuda muhatapları olan Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılarından Fatih Sağlam ile yapmış olduğu görüşmeden olumlu izlenim ile ayrıldığını söyleyen Başka Özdemir, ” Fatih Sağlam Başkanımız ile gündemdeki diğer konulara da değindik, Beykoz ilçesindeki kulüplere ait sahalara asılan pankartlar, elektrik ve su aboneliklerini üzerlerine alma taleplerini birinci ağızdan dinledik. Şunu ifade etmek isterim ki biz bu konuda aklıselim yolu le hareket etme düşüncesindeyiz. Diyalog kapılarının tamamen kapanması söz konusu olamaz mutlak surette ortak bir noktada buluşulabileceği düşüncesindeyiz ” şeklinde konuştu.

HALI SAHA TURNUVALARI GÜNDEMDE İDİ

Gündemdeki bir diğer konu olan Beykoz İlçesinde düzenlenen futbol turnuvalarına ilişkin belirlenen kurallarının yeni dönemde kesinlikle uygulama konulacağını ifade eden Başkan Özdemir, ” Bu konudaki düşüncelerimizi daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık. Artık herkes, her yerde ve sahada turnuva yapamayacak, açıklanacak kurallara uymayan gerekli mercilerden izin almadan, taahhütlerini imza altına almayan hiç kimse ve kulüp, kurum turnuva düzenlemeyecek. Bunun olduğu saptanırsa da gereken yasal müdahaleler ile iptal edilecekler. ” diye konuştu.ERDEM EREM ADINA TURNUVA DÜZENLENECEK

Okullarda verilecek birinci ara dönemini boş geçirmemek için kulüpler ile yapılan toplantı sonrasında özel turnuva yapılması üzerinde mutabakata varıldığının altını çizen BİSK Başkanı Asım Özdemir, ” Bu anlamda ilçemizden yetişmiş vefat etmiş değerli spor adamlarımızın adına vefa turnuvaları birkaç ay zarfında örnekleri ile yaşandı. İşte bu okul ara döneminde bu kez ismi Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulübü ile özdeşleşmiş Merhum Erdem Erem Hocamız adına bir turnuva düzenlenecek. Bu arada bu tür turnuvaların eski konumu köyler, yeni konumları ile mahalleler düzeyinde yapılması yönünde de teşvik edici olacağız ” dedi.

Bisk Başkanı Asım Özdemir 2021-22 sezonunda kulüp Beykoz İlçesinde Futbol Branşında Cumhuriyetköy Spor Kulübü ile Poyrazköy Gençlikeli SK takımlarının U16 Yaş kategorisi maçları ile bu sezon mücadeleye başlayacaklarını söylerken başarı dileklerinde bulundu.

Beykoz Kulüpler Birliğinin Aylık Toplantılarında ev sahibi konumunda olan Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş geldikleri için konuklarına teşekkür ederken, sonrasında sırası ile söz alan kulüp başkanları da ev sahipliğinden dolayı kendilerinin teşekkürlerini sundular.

Katılımcı Kulüp Başkan ve temsilcileri toplantının diğer bölümünde kamuoyu ile paylaşılmayan değişik konularda görüş ve düşünce ve önerilerini masaya yatırdılar. Toplantı güne özel verilen fotoğraf karesi sonrasında sona erdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb