reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 28 Eylül 2021 886 Görüntüleme

Kelle İbrahim’de 4.Hafta Geride Kaldı

Beykoz İlçesinde Masterler-Veteranlar kategorisinde devam etmekte olan 2 turnuvadan biri konumundaki Kelle İbrahim Turnuvasında 4.Hafta biterken, ara vermeden 5.hafta müsabakaları da diğer yandan başladı. İşte maçlara ait derlediğimiz haberimiz…

Beykoz İlçesinde Masterler-Veteranlar kategorisinde devam etmekte olan 2 turnuvadan biri konumundaki Kelle İbrahim Turnuvasında 4.Hafta biterken, ara vermeden 5.hafta müsabakaları da diğer yandan başladı.

KOZYATAĞI-ALEV 4-3

Kelle İbrahim Turnuvasında 4.Haftanın gollü maçlarından biri Kozyatağı Masterler ile Arev Masterler arasında oynandı.

Maçta 2-0 öne geçen Arev karşısında önce beraberliği yakalayan Kozyatağı Masterler, ikinci yarıda öne geçse de bir kez daha 3-3 ile beraberlik yaşandı. Maçta son noktayı koyan gol Kozyatağı adına gelirken bu çekişmeli ve güzel mücadele izleyenlerden alkış aldı.

Saha: Gümüşsuyuspor Tesisleri

Kozyatağı Masterler : Kaya, Ömer, Resul, Mustafa, Ant Çotak, Zafer, Levent Uçar, Sacit, Mehmet Yiğit

Arev Masterler : Burak Bir, Ümit Yörür, Murat Yavuz, Zafer Yavuz, Fikret Korkmaz, İsmail Yavuz ( Dk.26 Ayhan Balcılar ), Şenol Abanoz, B.Murat Yavuz ( Dk.35 Fatih Şahinyılmaz ), Ali Yavuz

Goller: Dk.5 ve Dk.7 Ali Yavuz, Dk.22 Zafer, Dk.25 Resul, Dk.28 ve Dk.38 Levent Uçar, Dk.35 Ayhan BalcılarORGİ KAYALAR PASTANESİ-BEYKOZ AYYILDIZ 1-1

Beykoz İlçesinin en dikkat çekici futbol turnuvası olan Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 4.Haftanın kapanış maçında Beykoz Ay-Yıldız ile Orgi Kayalar Pastanesi takımları karşı karşıya gelirlerken mücadeleden 1-1 beraberlik çıktı.

Saha: Gümüşsuyuspor Tesisleri

Orgi Kayalar Pastanesi: Turgay Uzunoğlu,Mesut Önal, Mustafa Toksoy, Metin Işkın, Yusuf Sağır, Aykut Küpeli, Adem Ünal, Kahraman Eryiğit, Ensar Dilmaç ( Dk.45 Serkan Turgut )

Beykoz Ayyıldız: Aykut Gedik, Kadir Yılmaz, Yaşar Can, Turgay Gedik, Kamil Çolak, Engin Bayram, Hakan Kuş, Barbaros Özen, Serkan Demir

Goller: Dk.10 Kahraman Eryiğit, Dk.25 Serkan DemirGÖKSU MASTERLER-BEYKOZ MASTERLER 7-2

Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvasında 4.haftanın en güzel maçlarından biri Göksu ve Beykoz Masterler Takımları arasında oynandı. Turnuvanın iddialı takımlarından olan Göksu Masterler, Beykoz Masterler karşısında etkili futbolunu 7 golle süslerken, Beykoz Masterler 2 golle karşılık verebildi.

Saha: Gümüşsuyuspor Tesisleri

Göksu Masterler : Onur ( Mustafa ) Önder, Menderes (Hakan ), Uğur ( Cihan ), Ahmet Yüksel, Özdem, Yusuf, İrfan Avşar

Beykoz Masterler : Mehmet, Ceyhun, Cem, Hakkı, Birol, Barış Uzun, Ufuk, Metin Sağdıç, Ferhat, Bora

Goller: Dk.8 Uğur, Dk.10, 15, 42 ve 49 İrfan Avşar, Dk.35 Ahmet, Dk.44 Yusuf / Ferhat, Bora

Kelle İbrahim Turnuvasında Dingilspor ile Görele Masterler Takımları arasında gerçekleşen müsabakada ise Görele Masterler Takımının Liste harici oyuncu oynatması nedeni ile kararı Komite verecek.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb