reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 22 Temmuz 2021 1406 Görüntüleme

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Teşkilatıyla Bayramlaştı

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı’nın ikinci günü düzenlediği programla teşkilatıyla bayramlaştı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı’nın ikinci günü düzenlediği programla teşkilatıyla bayramlaştı.

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana yalnızca geçtiğimiz yıl yapılamayan bayramlaşma programı bu yıl yeni tip koronavirüs önlemleri çerçevesinde devam etti.Partinin Kavacık’taki İlçe Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına İstanbul Milletvekilleri Belma Satır ve Mustafa Ataş, İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, katılım gösteren parti mensuplarına teşekkür ederek, “Dinmeyen heyecanı ve bitmeyen sevdasıyla büyük bir aileyiz. Birlikte omuz omuza yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızla özlem dolu bir bayramlaşma gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimiz Belma Satır ve Mustafa Ataş ile il yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da bayramın ikinci gününde ikinci aile olarak gördüğü AK Parti ile bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Aydın, “Bugün ikinci ailemiz; Ak Parti ailemizle bir aradayız. İlçe başkanlığımızda milletvekillerimiz, il yöneticilerimiz ve dünden bugüne davamıza gönül vermiş kardeşlerimizle bayramlaşma programımızı gerçekleştiriyoruz. Birlikte daha nice bayramlara erişmek duasıyla…” dedi.Milletvekilleri Belma Satır ve Mustafa Ataş da katılımcıların bayramını tebrik ederek, “durmak yok yola devam” mesajları verdi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb