reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 22 Nisan 2021 1195 Görüntüleme

AK Parti Beykoz şehit ailelerini unutmadı!

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Şehitler Haftası münasebetiyle vatan için evlatlarını feda eden şehit ailelerini ziyaret etti.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Şehitler Haftası münasebetiyle vatan için evlatlarını feda eden şehit ailelerini ziyaret etti.

AK Parti Beykoz Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı bünyesinde üç kademe yönetim kurulu üyeleri, 14 – 20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle vatan için evlatlarını feda eden şehit ailelerini ziyaret ederek vefa örneği gösterdi.Şehitler Haftası kapsamında, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ethem Çekiç’in koordinasyonunda Beykoz’da ikamet eden 39 şehit ailesiyle bir araya gelen AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile üç kademe yönetim kurulu üyeleri, ailelerin Ramazan aylarını da kutlayarak aziz şehitleri şükran ve minnet ile yâd ettiler.AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Dilmaç da askerlik görevini Edirne’de yaparken hastalanıp şehit düşen Beykozlu Mustafa Balta’nın annesi Perihan Balta’yı ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ında eşlik ettiği ziyaret, şehitlerin ruhuna okunan dualarla son buldu.ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ EN KIYMETLİ EMANETLERİMİZ

Vatanımızın birlik ve bütünlüğü uğruna canını feda eden kahraman şehitlerimizin aileleri, devletimizin ve milletimizin en kıymetli emanetleri olduğunu belirten AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, “Şehitlerimiz en kıymetli değerlerimizdir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları da bizim en kıymetli emanetlerimizdir. Aziz şehitlerimizin ailelerine devletimizin tüm kapıları daima açıktır. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canları pahasına vatan topraklarını savunarak bizlere Türk Bayrağı altında yaşama şerefini veren Aziz Şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb