reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 21 Mart 2021 3090 Görüntüleme

KAVACIKSPOR BU KEZ BEŞYÜZEVLER İLE KENDİNİ SINADI

Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarını devam ettiren Kavacıkspor, 4.Hazırlık maçında Beşyüzevlerspor’u konuk etti.

Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarını devam ettiren Kavacıkspor, 4.Hazırlık maçında Beşyüzevlerspor’u konuk etti.

Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitleri Stadında son derece çekişmeli bir karşılaşma vardı. Bölgesel Amatör Ligin deneyimli ve şampiyonlukta iddialı takımları arasında olduğu bilinen Beşyüzevlerspor ile Kavacıkspor’un müsabakası müthiş bir mücadeleye sahne oldu.

Futbolcular maça öylesine konsantre halde çıktılar ki maçı dışarıdan izleyenler sanki şampiyonluk ya da küme düşme maçı kadar önemli bir maça şahitlik ettiler. İlk yarıda iki takım da etkili ve deneyimli isimlerini sahaya sürerken, ikinci yarıda Beykoz temsilcisi takımı 1 isim dışında tamamen değiştirdi.

İkinci devrede sahaya çıkan 18-19-20 yaşlarındaki genç oyuncular iyi bir mücadele örneği sergilerken yarınlar için umut verdiler. İkinci yarıda Kavacıkspor Kalesine geçen Egemen Ukis yapmış olduğu kurtarışlar ile takımına moral motivasyon katarken, genç oyuncular girdikleri pozisyonlarda tam anlamı ile tecrübesizliklerinin kurbanı oldular.Stat: Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadı

Kavacıkspor : Yılmaz ( Dk.46 Egemen ), Ümit ( Dk.46 Burak ), Hasan Emre ( Dk.46 İbrahim ), Elyasa ( Dk.46 Mehmet Özdemir ), Nuri ( Dk.78 Seymen ), Mahmut ( Dk.46 Cenker ), Ertuğrul ( Dk.46 Alihan ), Bedri ( Dk.46 Gökhan ), Adem ( Dk.46 Mümincan ), Kerim ( Dk.46 Mehmet – Dk.78 Caner ), Tolga ( Dk.46 Bekir – Dk.85 Mecit )

Teknik Direktör: Murat Yılmaz

Beşyüzevlerspor: Hamdi ( Dk.70 Burak ), Cihan, Erdi Kenan ( Dk.39 Ahmet ), Talip, Koray ( Dk.72 Sezer ), Cem, Mesut ( Dk.46 Furkan ), Özer ( Dk.49 Ege ), Tarık, Eren ( Dk.63 Tunç ), Önder

Teknik Direktör : Tugay Üzyürek

Gol : Dk.23 ÖnderZevkli ve heyecanlı geçen karşılaşmanın önemli anlarına gelince…

Dk.23 Beşyüzevler ani bir kontratağa çıktı…rakip sahayı geçen Özer, ceza alanına koşu yapan Önder’e güzel bir pas çıkardı, sağ kanattan ceza alanına giren yetenekli isim yerden uzak kale yönüne yerden sert bir vuruş ile takımını 1-0 öne geçen gole imzasını attı.

Dk.31 Sağ kanattan gelişen Beşyüzevler atağında ceza alanına yapılan etkili ortada Kaleci Yılmaz’ı aşan top sekti, arka planda topla buluşan Özer’in şutu ağlarla buluşmak üzere iken çizgi üzerinden Ümit topu çıkardı.

Dk.36 Konuk takım Kaleci Hamdi’nin rakip yarı alanına düşen degajı sonrasında topla buluşan Önder sol taraftan atağa çıkan arkadaşı Eren’e aktardı, Kaleci Yılmaz ile karşı karşıya kalan bu ismin vuruşunda topu tecrübeli eldiven hamlesini yapıp çıkardı.

Dk.41 Orta saha çizgisinin sol tarafında taç noktasında bir pozisyon sonrasında Erdi Kenan’ın yüzüne darbe geldi. Alnında yarık oluşan başarılı isim oyundan çıkarıldı, sonrasında hastaneye kaldırılıp dikiş atıldıktan sonra geri döndü.

Dk.51 Konuk takım bu dakikada etkili geldi, Kavacıkspor ceza alanı içinde önce Eren’in, ardından dönen topla buluşan Önder’in gollük vuruşlarını Kaleci Egemen çıkardı.

Dk.55 Beşyüzaevlerspor yine etkili geldi, sağ kanatta topla buluşup ceza alanına yönelen Cihan’ın çaprazdan yerden çektiği sert şutta Egemen topun sahibi oldu.

Dk.60 Bir önceki gol pozisyonunun adeta kopyası bu dakikada da yaşandı yine Cihan’ın sert şutunda Kaleci Egemen topu çıkardı.

Dk.80 Bu kez Önder ile etkili gelen Beşyüzevler’de ceza alanına giren bu ismin vuruşunda Kaleci Egemen uzanıp topu kornere çeldi.

Dk.82 Yine Önder ile rakip alana sarkan konuk takımda bu ismin Tunç’a aktardığı topta bir anda Kaleci Egemen ile karşı karşıya kalması ile yaptığı vuruşta Egemen ters köşeye yönelse de top boş kale yerine direk dibinden auta çıktı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb