reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 28 Şubat 2021 1827 Görüntüleme

BEYKOZ BLD.SPOR AVANTAJINI KAYBETTİ 28-26

THF Erkekler Hentbol Süper Liginin Şampiyonluk yarışının iki güçlü takımları olan Beykoz Belediyesi GSK ile Beşiktaş Aygaz Takımları Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda karşı, karşıya geldiler.

THF Erkekler Hentbol Süper Liginin Şampiyonluk yarışının iki güçlü takımları olan Beykoz Belediyesi GSK ile Beşiktaş Aygaz Takımları Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda karşı, karşıya geldiler.

Ligde ilk müsabakada Beşiktaş Aygaz’ı deplasmanda 27-26 mağlup etmeyi başaran Beykoz Belediyesi GSK Takımı son derece çekişmeli geçen maçta son bölümdeki hataları sonrasında salondan mağlup ayrılarak büyük bir avantajı kaçırmış oldu. Maçın en golcü ismi Beşiktaş Aygaz Takımından 11 gol atan Görkem Biçer olurken, Beykoz Belediyesi GSK Takımından Yakup Yaşar Simsar ise 7 gol ile takımının en golcü ismi oldu.Karşılaşmada 3 de Kırmızı Kart çıktı…Beşiktaş Aygaz Takımından Mehmet Demirezen ilk yarıda Direk Kırmızı Kart ile oyun dışı kalırken ikinci yarıda 3.kez 2 Dakika cezası alan Cemla Kütahya ile Ozan Arifoğlu’da oyun dışı kalan isimler oldular.

Maçın ardından Beykoz Belediyesi GSK Takımından hem Müsabaka Hakemlerine hem de Cemal Kütahya’nın sakatlandığı anda atağa çıkıp gol kaydeden Beşiktaş Aygaz Takımına centilmenlik dışı tepkisi vardı.Hentbol camiasında günler önceden konuşulmaya başlayan maç beklendiği gibi büyük bir çekişme ve tempolu geçti. Müsabakanın ilk golü Beykoz Belediyesi GSK Takımının Gol Krallığında ilk sırada yer alan ismi Samet Kanberoğlu’ndan geldi.

Beşiktaş Aygaz bu gole tecrübeli ismi Onur Ersin ile karşılık verince durum eşitlendi.  Maçın ilk bölümleri 2-2, 3-3, 4-4’lik beraberlik serileri ile geçerken konuk takım Görkem ile maçta ilk öne geçme anını 5-4 ile yaşadı. İlk yarının son düdüğü çalmadan Ramazan, Görkem ve Gökay’ın golleri ile avantajlı duruma geçen Beşiktaş Aygaz ev sahibi takımdan Ömer Faruk ile tek gollü karşılık gelince devreyi 15-13 Beşiktaş Aygaz takımı üstün tamamladı.İkinci yarıya başlama avantajına da sahip olan Beşiktaş Aygaz Takımı Kaleci Mehmet’i ataklarında geçemedi. Maçın 36.50 Dakikasında Beykoz Belediyesi GSK Cemal ile bulduğu gol ile yine maça ortak oldu 16-16.

Ramazan ve Genco ile iki hücumu iyi değerlendiren Beşiktaş Aygaz Takımı Beykoz’un iki kez ataklardan boş dönmesi ile yine 2 farklı üstünlük yakaladı 18-16. Ev Sahibi Takım Çağlayan ve Cemal ile bulduğu goller ile maçı bırakmadığının mesajını verdi 18-18.Samet ve Yakup ile gelen gollere Beşiktaş Aygaz Hıckem ile cevap verse de 44.Dakikada Beykoz Belediyesi GSK 2 farklı öne geçince ( 21-19 ) konuk takım kenar yönetimi mola hakkını kullandı. Mola sonrasında Kaleye Burak Turan’ı alan siyah-beyazlılar Hıckem’im 2 Dakika cezası ve ardından Yurıı ile gelen Beykoz Belediye golü ardından 22-19’lık skor ile 46,25 dakikada 3 farklı geriye düştü.

Beykoz Belediyesi GSK Takımında önce Cemal, ardından Çağlayan’ın 2 Dakika cezalarından iyi yararlanan Beşiktaş Aygaz günün yıldızlaşan ismi Görkem Biçer ile üst üste 2 gol çıkarında 52.16’da 22-22 ile beraberliği yakaladı.

Cemal ile bulduğu gol ile öne geçen Beykoz Belediyesi GSK Takımında bu oyuncu başına gelen darbe ile kanlar içinde yere yığılırken, aynı anda hızlı hücuma çıkan Beşiktaş Aygaz Takımı Onur Ersin ile golü bulup 23-23’ü yakalarken gerek saha içinde gerekse de tribünlerden maçı izleyenlerden Beşiktaş Aygaz Takımının sakatlık anında oyuna devam ettiği ve gol bulduğu için tepkiler yükseldi.Onur Ersin ise pozisyonu görmediği ve hızlı bir hücum olduğu için golü yaptığı savunmasında bulunurken Müsabaka Hakemi de eleştiri oklarının sahibi oldu. Bir süre duran oyunda Cemal Kütahya’ya Beykoz Belediyesi GSK Takımı Masörü Enis Gözümoğlu ilk müdahaleyi yaptı, bu arada göstermiş olduğu tepki sonrasında Hakem Cemal Kütahya’ya 3.kez 2.Dakika cezası verdi sonrasında da Kırmızı Kart ile oyun dışına gönderdi.

Mata oyun 53.51 Dakikada yeniden başlarken konsantre kaybı yaşayan ev sahibi takım önce Onur ardından Görkem ile üst üste gelen gollerin ardından bir anda 25-23 ile 2 farklı geriye düştü.

Kalan dakikalarda farkı teke düşürme anları yaşasa da Beykoz Belediyespor Takımı son düdük öncesinde Hıckem ile gelen gole engel olamayınca 2 farklı mağlubiyet yaşayarak ikili averajda da rakibine üstünlüğü bırakmak zorunda kaldı 28-26

Salon : Recep Şahin Köktürk

Hakemler : Kürşat Erdoğan-İbrahim Özdeniz

Beykoz Belediyesi GSK : Yağız Öksüzcük ( Mehmet Emre-Murat Varlı ), Cemal Kütahya 5, Ömer Faruk Güldal 1, Yurıı Babankov, Ozan Erdoğan 3, Samet Kanberoğlu 4, Çağlayan Öztürk 2, Yakup Yaşar Simsar 7, Ümit Kırkayak 1, Fatih Ateş, Tahir İlkbahar 2, Salih Uludağ, Alper Aydın, Ömer Mercan

Antrenör : Mesut Ilgın

Beşiktaş Aygaz : Taner Günay ( Burak Turan-Mirhan Kasarcı ), Hıckem Kaabeche 2, Onur Ersin 3, Gökay Bilim 1, Harun Hacıoğlu, Doğukan Keser, Görkem Biçer 11, Josip Bulsubasic, Genco İlanç 3, Fatih Çalkamış, Ozan Arifoğlu 2, Ramazan Döne 6, Mehmet Demirezen, Berat Bilal Çebi

Antrenör : Müfit Arın

Devre : 13-15 ( Beşiktaş Aygaz )

2 Dakika Cezalılar : Yakup Yaşar Simsar, Ümit Kırkayak, Yurıı Babankov, Cemal Kütahya 3 ( Beykoz Bld.Gsk ), Ozan Arifoğlu 3, Hıckem Kaabeche 2, Ramazan Döne 2 ( Beşiktaş Aygaz )

Kırmızı Kart : Mehmet Demirezen, Ozan Arifoğlu ( Beşiktaş Aygaz ), Cemal Kütahya ( Beykoz Bld.Gsk )

Sarı Kartlar : Yakup Yaşar Simsar, Ümit Kırkayan ( Beykoz Bld.Gsk ), Josip Bulsubasic ( Beşiktaş Aygaz )

7 Metre Atışları : Samet Kanburoğlu 1 Gol 1 Kaçırdı, Yakup Yaşar simsar 1 Gol 1 Kaçırdı ( Beykoz Bld.Gsk ), Ramazan Döne 2 Gol ( Beşiktaş Aygaz )

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb