reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 23 Şubat 2021 912 Görüntüleme

SPORDA BAŞARI DOLU HAFTA SONU

Beykoz Belediyesi GSK Atletizm Takımı bu hafta sonu yapılan 41. Trabzon Uluslararası Yarı Maratonu’nda şampiyon olarak ilçeye gurur yaşattı. THF Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde zirve yarışının ortağı olan Beykoz Belediyesi GSK takımı da İzmir’den 39-23'lük galibiyetle döndü.

Beykoz Belediyesi GSK Atletizm Takımı bu hafta sonu yapılan 41. Trabzon Uluslararası Yarı Maratonu’nda şampiyon olarak ilçeye gurur yaşattı. THF Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde zirve yarışının ortağı olan Beykoz Belediyesi GSK takımı da İzmir’den 39-23’lük galibiyetle döndü.

Bu sene 41.si düzenlenen Trabzon Uluslararası Yarı Maratonu’nda Beykoz Belediyesi GSK Atletizm Takımı rüzgârı esti.  Kulüp bünyesinde henüz yeni kurulan ve geçen ay Adana’da katıldığı ilk yarıştan dereceyle dönen Beykoz GSK Atletizm Takımı elde ettiği şampiyonlukla sevinç yaşattı.

Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün iş birliğiyle yapılan yarı maraton sporcuların heyecan ve çekişmelerine sahne oldu.Beykoz Belediyesi Atletizm Takımı Sporcuları 21 Kilometrelik yarışa dahil olurken bireysel bazda Abdullah Tuğluk 6., Ramazan Baştuğ 8., Bekirhan Kabadayı 9. ve Şehmuz Sarıhan da 23.sırayı elde etti. Takımlar bazında yapılan puanlama sonunda Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Atletizm Takımı bu kategoride ilk sırayı elde ederek şampiyon oldu.Beykoz Belediyesi GSK Atletizm Takımı Menajeri Oğuzhan Yılmaz başarı çıtalarını her geçen gün daha da üst seviyelere çıkardıkları söyleyerek: ” Geçen ocak ayında gerçekleşen Adana Kurtuluş Yarı Maratonu’nda kazandığımız ikinciliğin ardından sıkı bir çalışma dönemi yaşamıştık. Açıkçası bu başarıyı bekliyorduk. Bireysel anlamda çok zorlu rakiplerimiz vardı. Kenyalı ve Etyopyalı bir de ferdi katılımcının ardından Kulüp olarak ilk sıraları elde eden de biz olduk. Genel sıralama sonunda almış olduğumuz puan ile Takım halinde şampiyon olduk. Kısa sürede gelen bu iki başarılı sonucu Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın’a hediye ediyoruz ” diye konuştu.Beykoz Belediyesi GSK Moral Depoladı

THF Erkekler Hentbol Süper Ligi ikinci yarısındaki ilk deplasman maçı için İzmir’e giden Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı deplasmandan galibiyetle döndü.

Serdar Yereli Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada Göztepe karşısında üstün bir oyun sergileyen Beykoz Belediyespor 39-23’lük skor elde etti.

Beykoz Belediyesi GSK başarısıyla taraftarı sevindirirken hafta sonu yapılacak Beşiktaş derbisi öncesi moral depoladı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb