reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 17 Şubat 2021 1483 Görüntüleme

Tokatköyspor Kulübü Kampanya Başlattı

Tokatköyspor Kulübü eski yönetimlerden kalma vergi borçları yüzünden zor durumda.

Tokatköyspor Kulübü eski yönetimlerden kalma vergi borçları yüzünden zor durumda.Tokatköyspor Kulübü eski yönetimlerden kalma vergi borçları yüzünden zor durumda. Yaklaşık 4 sene önce başkanlığa seçilen Tokatköyspor Kulübü Başkanı Uğur Korkmaz eski yönetimlerden kalan yaklaşık 150 bin TL’lik vergi borcunu yapılandırarak ödemeye başlamış.

Ancak yine eski yönetimden kalan 57 bin TL daha vergi borcu çıkınca kulüp zor durumda kalmış. Sporcuların ve hocaların maliyetleri de eklenince başa çıkamadığını ifade eden Uğur Korkmaz çareyi kampanya başlatmakta bulmuş.

Beykoz Olay Gazetesini arayan Tokatköyspor Kulübü Başkanı Uğur Korkmaz Beykozlulardan kampanyalarına destek olmalarını rica ederek şunları söyledi.

Korkmaz: “Tokatköyspor Kulübü eski yönetimlerden kalma vergi borcumuz bulunmaktadır. Yaklaşık 150 bin TL. İdi.  Ben başkan olduktan sonra yapılandırdım, borcumuz 100 bin TL’ye düştü. Yarısını ödedim, fakat eski yönetimden kalma 57 bin TL daha geldi ve borcumuz yine 100 binlerin üzerine çıktı.

Artık başa çıkamaz oldum çocukların maliyeti hoca maaşları ve benzeri giderler yüzünden. Beykoz halkından ricam kulübümüze destek olsunlar. Gençlerimiz, çocuklarımız kulübümüzde oynamaya devam etsinler. Şimdiden hem kendi adıma hem de kulübüm adına çok teşekkür ediyorum.”

İŞ BANKASI

İban: TR23 0006 4000 0011 0100 7228 43

Hesap No: 1010 – 0722843

TOKATKÖYSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb