reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 8 Şubat 2021 2060 Görüntüleme

Beykoz Erdoğan’ın yanında!

Sosyal medyada 'Erdoğan'ın yanındayız' paylaşımına yaklaşık 2,5 milyon destek verildi. #ErdoğanınYanındayız etiketli paylaşımlar Beykoz’da da vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Sosyal medyada ‘Erdoğan’ın yanındayız’ paylaşımına yaklaşık 2,5 milyon destek verildi. #ErdoğanınYanındayız etiketli paylaşımlar Beykoz’da da vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için başlatılan “Erdoğan’ın yanındayız” etiketli paylaşımlar, yaklaşık 2,5 milyon kişinin desteğiyle Twitter’da dünya gündeminin ilk sırasına yükseldi. Dün Twitter üzerinden Erdoğan’a destek vermek için başlatılan “Erdoğan’ın yanındayız” etiketli paylaşımlar Beykoz’da da vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.“YÜREKLERİ YETSE!”

Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün cuma namazı sonrası gazetecilerin soruları üzerine Boğaziçi Üniversitesi protestolarını değerlendirdi. Başkan Erdoğan açıklamasında, “Önüme gelen dokuz adaydan biri olan Melih Bey’in atamasını ben yaptım. Bazı televizyon kanalları çıkıp sürekli istifa etmelidir diyor. Yürekleri yetse, ‘Cumhurbaşkanı istifa’ diyecekler. Melih Bey kimdir, iki farklı üniversitede rektörlük yapan insan. ODTÜ’den gelme, Boğaziçi ile ilişkileri olan bir insan, alanında başarılı bir arkadaş.” diye konuştu.

TÜRKİYE GÜNDEMİNDE BİRİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ

Başkan Erdoğan’ın bu sözlerinin ardından Twitter’da 2 buçuk milyona yakın kişi #ErdoğanınYanındayız ifadesinin yer aldığı etiketi paylaştı. Etiket kısa sürede Twitter’da Türkiye gündeminde birinci sıraya yerleşti.

BEYKOZ DA #ERDOĞANINYANINDAYIZ DEDİ

#Cumhurbaşkanıİstifa etiketi altında skandal paylaşımlar yapan CHP, HDP, LGBT türevi gruplar ve FETÖ’cülerin dolaşıma soktuğu skandal söylemlere en sert tepki yine vatandaştan geldi. Twitter’da dünya gündeminin ilk sırasına yükselen paylaşımlara Beykoz’dan, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve Belediye Başkanı Murat Aydın başta olmak üzere teşkilat mensupları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin de aralarında bulunduğu birçok kişi de destek verdi. Bu kapsamda şu ana kadar yaklaşık 2,5 milyon tweet atıldı.

“50 BİN ÜYEMİZLE #ERDOĞANINYANINDAYIZ

AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Emperyal güçlerin ve yerli uzantılarının, başta FETÖ olmak üzere bütün millet düşmanlarının karşısında alnımız ak, başımız dik dağ gibi durmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullanarak “AK Parti Beykoz Ailesi olarak 50 bin üyemizle #ErdoğanınYanındayız” paylaşımında bulundu.

“DÜN, BUGÜN, YARIN, DAİMA…”

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da Başkan Recep Tayyip Erdoğan’la olan fotoğraflarını paylaşarak, “Dün, bugün, yarın, daima… Hep davasına omuz vermek, aynı yolda yürümek sözüyle. #ErdoğanınYanındayız “ dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb