reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 5 Şubat 2021 1916 Görüntüleme

Beykoz’dan Suriye’ye 41. yardım tırı yola çıktı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Beykoz Temsilciliği, Suriye'ye iki yardım tırı gönderdi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Beykoz Temsilciliği, Suriye’ye iki yardım tırı gönderdi.İHH İnsani Yardım Vakfı Beykoz Temsilciliği, ilçe olarak 41. yardım tırında yer alan yardımları yola çıkardı. Suriye’ye 2 adet daha yardım tırını daha yolcu eden temsilcilik kurulduğu günden bugüne kadar Beykoz’dan 42 adet TIR Suriye’de ki ihtiyaç sahiplerine acil insani yardımı göndermiş oldu.

İHH Beykoz temsilciliği içerisinde 100 paket çocuk maması, 300 paket çocuk bezi, 110 adet gıda kolisi, 200 battaniye, 100 yatak süngeri, kadınlar için hijyen paketi ve tıbbi malzemelerden bulunan yardım tırlarını yola çıkardı.Uğurlama töreninde konuşan İHH Beykoz Temsilcisi Uğur Yoleri, bağışta bulunan bağışçı ve ilçe halkına teşekkür ederek, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahiplerine her nerede olurlarsa olsun yardımlarımız elimizden geldiğince devam edecek. Bugüne kadar yardımlarını bizden esirgemeyen, hayırseverlere, ilçe halkımıza ve idarecilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.Törene Beykoz STK’larının temsilcileri, muhtarlar ve hayırseverler katıldı.

İHH Beykoz Temsilciliği, yeni tip koronavirüs sürecinde 4 bin kumanya dağıtımı, 3 bin 200 adet kışlık kıyafet dağıtımı, işleri bozulmuş veya durmuş 300 esnaf ve ihtiyaç sahibi aileye 500 ile bin lira arasında toplamda 450 bin lira nakdi yardımda bulundu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb