reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 10 Ocak 2021 1384 Görüntüleme

İmamoğlu’ndan Murat Aydın’a taziye ziyareti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde anne ve babasını kaybeden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ı ziyaret etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde anne ve babasını kaybeden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ı ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde anne ve babasını yeni tip koronavirüs tedavileri sırasında kaybeden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti.Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, akşam saatlerinde Beykoz’a gelerek Murat Aydın’a taziyelerini iletti.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı Twitter’dan bir paylaşım yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Taziye ziyaretinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na, nezaketi ve iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.Yaklaşık bir saat süren ziyarete Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam, İBB ve Beykoz Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyeleri Gülay Demirel ile Cemal Sataloğlu da katıldı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb