reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 25 Kasım 2020 2250 Görüntüleme

BEYKOZ BELDİYESPOR HENTBOL TAKIMINA EHF KUPASINDA KIBRSI RUM TAKIMI ÇIKTI

Hentbol Avrupa Kupalarında Ülkemizi temsil edecek olan Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımında EHF 3.Tur Rakibi belli oldu.

Hentbol Avrupa Kupalarında Ülkemizi temsil edecek olan Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımında EHF 3.Tur Rakibi belli oldu.

Temsilcimiz Güney Kıbrıs’tan Sabbianco Anorthosis Famagusta Takımı ile eşleşirken ilk maçı 12-13 Aralık Tarihlerinde Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynayacak.  İkinci maç ise 18-19 Aralık’da deplasmanda oynanacak.Beykoz Belediyespor Takım Menajeri Cengiz Hatırnaz rakiplerinin belli olmasının ardından yaptığı açıklama ile bekledikleri bir rakip ile eşleştiklerini söylerken, ” Beykoz Belediyespor Takımı olarak Avrupa Kupalarında geçmiş yıllarda katılımlardan dolayı belli bir deneyim kazanmış durumdayız. Kupa Kuraları çekilmeden bildiğimiz iki güçlü takımın ülkemizin diğer temsilcileri olan Antalyaspor ve Spor Toto ile eşleşmeleri onlar adına şanssızlık olsa da bizim Güney Kıbrıs’tan bir ekip ile karşılaşacak olmamız bizi tur için avantajlı kılmakta. İlk maçın İstanbul’da oynanacak olmasından dolayı da iyi bir skor alma düşüncesindeyiz. Rakibimizi kura çekimleri öncesinde diğer rakiplerimiz ile birlikte inceleyip araştırmıştık. Rakibimizin kadrosunda 7 Yunan 1 tane de Sırp oyuncu bulunmakta. Her ne kadar Güney Kıbrıs Takımları diğer Avrupa Takımlarına nazaran fazla iddialı olmasa da son yıllarda bir çıkış süreci yaşamaktalar. ” dedi.

Geçtiğimiz yıllardaki Avrupa Kupası maçlarında kurada çıkan rakiplerin iki maçı da İstanbul’da oynama yönünde talepte bulunup oynadıklarını da hatırlatan Hatırnaz, ” Tabii ki bu konuda verilecek karar için çok erken, kura daha yeni çekildi. Bir ilk maçı İstanbul ikinci maçı Güney Kıbrıs’ta oynayacak şekilde hazırlanacağız. Rakibimizin bir Güney Kıbrıs takımı olması onları maç için bir Piar oluşturma gayretinde olacakları sonucunu da ortaya çıkarmakta. İkinci maç için de İstanbul’da oynama teklifi gelmez ise biz Gri Pasaport ile gidip maçımızı yapıp döneceğiz. Federasyonumuz ve İlgili Bakanlıklar nezdinde alınacak kurallara uyacağız ” şeklinde konuştu.Beykoz Belediyespor Takım Menajeri Cengiz Hatırnaz, gerek lig ve Türkiye Kupasında gerekse de Avrupa Kupalarında rakiplerinden çok kendi durumlarının önemli olduğuna vurgu yaparken, ” Bilindiği üzere sezon başından beri sakatlıklar ile boğuşan bir takımız. Bu sakatlıların Bazı kilit mevkilerde olması ise sıkıntılarımızı ikiye katlamakta. Bu kapsamda Takım Kaptanımız Ümit Kırkayak önemli bir sakatlık yaşamakta iki aya yakın iyileşme süreci yaşayacağı hatta sezonu kapatma durumu da söz konusu. Diğer sakatlık yaşayan oyuncularımız da bizleri çıktığımız maçlarda alternatif oyuncu anlamda bir hayli zorlamakta. Bütün bu yaşananlara karşın her maça illaki galibiyet parolası ile çıkacağız. Kesinlikle bir sürpriz, beklenmedik skorların muhatabı olmayı istemeyiz ” diye konuştu.

Bu arada Lig maçları Avrupa Kupaları müsabakaları için verilen 1 haftalık aranın ardından hafta sonunda tekrar başlayacak. Hafta sonunda Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda Ankara Ekibi MYK Hentbol’u konuk edecek olan Boğaziçi Ekibi antrenmanlarına devam etmekte.

Karşılaşma Cumartesi Günü Saat 16.00’da Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda başlayacak. Covid-19 önlemleri kapsamında maça seyirci alınmazken görevli ve giriş listesinde isimleri yazılı olanlar dışında kimse salona alınmayacak.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb